Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piulita de prezon pentru incarcator frontal Bobcat 1600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 1600
Cod produs
3B8R2ILN-RA
Out Of stock
Descriere
Iti facem constant cele mai bune recomandari, pastram stocurile pline, alegem sa iti prezentam doar piese de calitate superioara, totul pentru ca respectam munca ta! Nu ne dezicem nici acum cand iti aratam calitatile impresionante pe care le poseda aceasta piulita prezon incarcator frontal Bobcat 1600 pe care o intalnesti in depozitul nostru ticsit cu articole de mare clasa!
Aceasta piulita de top, semnata Bobcat, fixeaza janta de butuc, impreuna cu prezonul. Apeleaza la sfaturile specialistilor nostri! Vei afla gradul de compatibilitate intre piesele dorite si utilajul tau, cat si ofertele dintre cele mai bune! Vei primi consultanta tehnica gratuita si te vei pozitiona cu un pas inaintea dificultatilor! Si, vei lucra fericit si fara stres!

Aceasta piulita prezon incarcator frontal Bobcat 1600 este alegerea ta?
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Piulita Bobcat are proprietati remarcabile, insa, ca orice articol, si acesta are nevoie de atentia ta. Astfel, te rugam sa ai in vedere orice pierdere sau deteriorare ca urmare a socurilor mecanice, sau distrugerea filetului.

Consultanta gratuita nu este un vis!
Pentru o activitate de productie de succes ai nevoie de idei bune. Iar pentru idei bune, ai nevoie de oamenii potriviti! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ceva ce iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Aceasta piulita prezon incarcator frontal Bobcat 1600 vine insotita de toate documentele de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Fiindca ne place sa te stim multumit, fiindca pentru noi starea ta de bine este un deziderat, fiindca pentru noi nu este nimic mai important decat rulajul perfect al utilajului tau!

O piulita de prezon pentru incarcator frontal Bobcat 1600 este piesa care se bucura de o livrare excelenta. De ce? Pentru ca se afla in depozitul nosru, acolo unde toate produsele prind aripi si zboara catre clientii nostri! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Asigura-te ca primesti doar ce e mai bun!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a piesei si de o performanta mult mai sporita!

• Diametru exterior: 25 mm
• Diametru interior: 14 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura