Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor Case 995XL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 995XL
Cod produs
C6WSF0BZ-RB
Out Of stock
Descriere
Ei, cum e sa fii complet pe dinafara in ceea ce priveste mecanica utilajelor industriale? Tractorul tau nu se mai misca, si habar n-ai de ce! O fi directia, o fi transmisia? Sincer vorbind, tu nici macar nu stii care-i diferenta intre ele, ca sa nu mai zic de piesele specifice care compun aceste sisteme! Hai ca te-ajut, mi-e mila de tine! Cel mai probabil ai nevoie de o coroana transmisie finala tractor Case 995XL noua, marca Carraro!

Stii cum se zice, ti-am oferit solutia mura-n gura, dar stiu ca nu e suficient. Ia fi atent aici, noteaza numarul asta si salveaza-l ca ACN Piese Utilaje! Suna-i de indata, ai sa vezi ca-s foarte amabili si te vor lamuri in privinta tuturor aspectelor: livrare, garantie, mentenanta etc. Iar cu montajul, poti apela tot la ei - pentru un mic cost suplimentar, iti trimit echipa lor de service mobil. N-ar fi rau, cu ocazia asta apuci si tu sa studiezi „pe viu” mecanica utilajelor si mai afli cate ceva!

Daca esti unul din cei pe care ii sperie atat teoria, cat si practica, mergi pe mana expertilor - alege o coroana transmisie finala tractor Case 995XL originala!

Ia-ti notite ca o sa ai nevoie cand vine sesiunea! Noteaza asa: rolul unei coroane de butuc este sa asigure un cuplu sporit de forta catre puntea fata a utilajului tau. Noi vrem ca piesa sa reziste mult timp, deci implicit ea trebuie sa fie robusta, de aceea alegem doar componente de transmisie marca Carraro! Coroana reductoare vechi ne va servi ca material de studiu la seminarul urmator. Atunci iti vom spune mai multe despre cauzele comune ale defectiunilor - uzura pinioanelor, socurile mecanice, sau corpurile straine ajunse in contactul coroanei cu pinioanele.

Mecanica e grea, dar noi iti putem face viata mai usoara - comanda o coroana transmisie finala tractor Case 995XL si beneficiaza de expertiza tehnica gratuita!
Iti oferim o gama de servicii complete, bazata pe experienta specialistilor nostri. Cu un minim de informatii din partea ta, putem identifica orice piesa de care ai nevoie! Tot noi iti vom oferi sfaturi la nivel de expert in privinta procedurilor de mentenanta periodica si legat de montaj.

In cazul coroanei de transmisie finala Carraro, termenul de garantie este de 6 luni. Eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite de garantie, dar noi am intalnit foarte rar astfel de cazuri. Vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie in coletul in care vei primi piesa noua.

Vom face toate eforturile astfel incat coroana transmisie finala pentru tractor Case 995XL sa ajunga la tine super-rapid, de obicei in maxim 24 de ore. De asemenea, esti oricand binevenit la sediul nostru, de unde poti ridica personal piesele comandate!

In  cazul utilajului tau, montajul coroanei reductoare se va face pe puntea fata. Iti sugeram sa incredintezi responsabilitatea montajului unui mecanic cu experienta in astfel de proceduri. Pozitionarea corecta a componentelor din angrenajul transmisiei trebuie facuta cu grija deosebita.
De asemenea, ansamblul coroanei de butuc trebuie lubrifiat si etansat. Daca dantura coroanei prezinta urme de deteriorare, recomandarea noastra este sa se monteze pinioane noi, iar etansarea sa se faca folosind oringuri si simeringuri noi.

Specificatii tehnice
Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura