Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Case 995XL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 995XL
Cod produs
BQUYRO1S-RB
Out Of stock
Descriere
Igiena orala este foarte importanta, dintii tai trebuie sa te tina o viata intreaga! Daca nu le acorzi ingrijirea potrivita vei cheltui multi bani la cabinetul dentistului tau. In mod similar, si utilajul tau va avea de suferit daca il dotezi cu piese de calitate indoielnica. Insa daca ii pui o coroana reductor tractor Case 995XL originala, nu vei avea probleme mult timp. Fabricata cu precizie nanometrica in renumitele uzine Carraro, aceasta coroana de butuc iti va tine utilajul departe de atelierul de service.

Si, pentru ca stiu ca apreciezi solutiile complete, iti voi spune despre cum poti aranja totul cu un simplu apel telefonic. La celalalt capat al liniei va fi unul din expertii ACN Piese Utilaje ce se va ocupa de identificarea piesei corecte. Vei fi placut surprins de pretul trecut in oferta de vanzare, iti promit ca va fi foarte atractiv! Iar ca tu sa te poti ocupa de treburile cu adevarat importante, la cerere, ei se vor ocupa si de montaj - intr-unul din service-urile partenere din zona sau, sau chiar la sediul firmei tale!

Dantura utilajului tau da semne de slabiciune? Comanda acum o coroana reductor tractor Case 995XL noua!
Cand vine vorba de utilaje, nu exista mecanici-dentisti; dintii coroanei reductoare nu se pot plomba, si nu exista aparat dentar pentru sistemul de transmisie.
Calitatea marcii Carraro se vede, piesa e foarte solida, insa ramane expusa unor factori de risc. Cel mai adesea, defectiunile sunt cauzate de socurile mecanice suferite, de uzura pinioanelor, sau de patrunderea obiectelor nedorite intre coroana si pinioane.

Nu-ti fa ganduri negre, consultantii ACN Piese Utilaje iti vor oferi sfaturi menite sa prelungeasca durata de exploatare a piesei. Astfel, coroana de butuc va face ce stie ea cel mai bine - sa permita dezvoltarea unui cuplu sporit de forta catre puntea fata a utilajului.

Daca fiabilitatea este principala ta prioritate, alege coroana reductor tractor Case 995XL Carraro!
Nevoile afacerii tale sunt prioritatea noastra. Mandria noastra sta in serviciile ce ti le oferim, si ne bucuram sa-ti fim un partener de nadejde! Poti apela oricand la departamentele noastre specializate, noi vom identifica piesa de care ai nevoie si-ti vom oferi toate informatiile despre montaj si mentenanta.

Te vei bucura sa afli ca noua ta coroana de butuc Carraro are o garantie de 6 luni, desi rareori vine cu defecte de fabricatie. Inauntrul coletului vei gasi atat factura fiscala cat si certificatul de garantie.

Livrarea este rapida, vom lua toate masurile posibile astfel incat comanda sa ajunga la tine in maxim 24 de ore! Daca doresti, poti sa ridici personal coroana reductor pentru tractor Case 995XL direct din sediul nostru. Ne-ar face mare placere sa te cunoastem si sa vorbim despre utilajele tale!

In cazul tractorului tau, montajul coroanei de butuc se va face intotdeauna pe puntea fata. Iti sugeram sa apelezi la un mecanic cu experienta in astfel de operatiuni, intrucat pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj este de importanta maxima.

Pentru performante maxime si rezistenta in timp, ansamblul reductor trebuie lubrifiat si etansat. Daca dantura coroanei prezinta deteriorari, sfatul nostru este sa schimbi si pinioanele, iar la etansarea transmisiei finale sa utilizezi oringuri si simeringuri noi.

Specificatii tehnice

Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura