Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor Case 495XL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 495XL
Cod produs
D2X3B15P-RB
Out Of stock
Descriere
Te-ai intrebat vreodata de ce marii campioni din lumea sportului ajung antrenori de succes? Acest lucru e valabil mai ales in sporturile individuale - in tenis, inot, box. Sportivii de elita apeleaza la fosti atleti de renume tocmai pentru a beneficia de experienta adunata in decursul unei intregi cariere. Cu alte cuvinte, expertii apeleaza la experti. Si tu poti face asta cand vine vorba de utilajul tau, iar recomandarea expertilor in domeniu este o coroana transmisie finala tractor Case 495XL originala.

Vorbim aici de o super-piesa, venita din uzinele celebrului producator italian Carraro. Pe plan local, expertii in domeniul utilajelor industriale suntem noi, echipa ACN Piese Utilaje. Avem pe stoc mii de piese originale, perfect compatibile cu tractorul tau. Lucram cu cei mai rapizi curieri, o piesa care azi e in depozitul nostru maine poate fi deja montata pe utilajul tau. Ia legatura cu consultantii nostri si ei iti vor oferi solutii pentru problemele utilajului tau!

Un brand sinonim cu succesul, recomandat de toti marii producatori de utilaje - comanda chiar acum o coroana transmisie finala tractor Case 495XL marca Carraro!

Rolul unei coroane de butuc este sa asigure un cuplu sporit de forta catre puntea fata a utilajului tau. Din acest motiv, piesa este construita cu o precizie nanometrica, iar metalul folosit este de inalta calitate! Robustetea si fiabilitatea sa garanteaza ca nu vei avea probleme cu transmisia mult timp de-acum inainte. Cunoastem scenariile tipice, piesa veche probabil a suferit deformari datorate uzurii pinioanelor, socurilor mecanice, sau obiectelor straine patrunse intre coroana si pinioane.

La noi vei gasi nu doar o coroana transmisie finala tractor Case 495XL noua, ci si o echipa de experti gata oricand sa-ti ofere consultanta tehnica gratuit!
Iti oferim o gama de servicii complete, bazata pe experienta specialistilor nostri. Cu un minim de informatii din partea ta, putem identifica orice piesa de care ai nevoie! Tot noi iti vom oferi sfaturi la nivel de expert in privinta procedurilor de mentenanta periodica si legat de montaj.

In cazul coroanei de transmisie finala Carraro, termenul de garantie este de 6 luni. Eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite de garantie, dar noi am intalnit foarte rar astfel de cazuri. Vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie in coletul in care vei primi piesa noua.

Vom face toate eforturile astfel incat coroana transmisie finala pentru tractor Case 495XL sa ajunga la tine super-rapid, de obicei in maxim 24 de ore. De asemenea, esti oricand binevenit la sediul nostru, de unde poti ridica personal piesele comandate!

In cazul utilajului tau, montajul coroanei reductoare se va face pe puntea fata. Iti sugeram sa incredintezi responsabilitatea montajului unui mecanic cu experienta in astfel de proceduri. Pozitionarea corecta a componentelor din angrenajul transmisiei trebuie facuta cu o grija deosebita.

De asemenea, ansamblul coroanei de butuc trebuie lubrifiat si apoi etansat. Daca dantura coroanei prezinta urme de deteriorare, recomandarea noastra este sa se monteze pinioane noi, iar etansarea sa se faca folosind oringuri si simeringuri noi.

Specificatii tehnice
Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura