Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru tractor Case 495XL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 495XL
Cod produs
HGZSKUNT-RB
Out Of stock
Descriere
In sfarsit poti respira usurat, cautarea a luat sfarsit! Ai gasit la noi piesa cautata - o coroana butuc tractor Case 495XL noua. Esti bucuros, deoarece stii ca vei primi o piesa originala Carraro, un brand sinonim cu cel mai inalt nivel de calitate. Si tractorul tau parca zambeste, de-abia asteapta sa i se monteze aceasta coroana de butuc noua, pe punte fata!

Pentru orice utilaj industrial, sistemul de transmisie joaca un rol vital. Aceasta coroana de transmisie iti va rezolva toate problemele pe care le aveai, iar afacerea ta va fi gata de urmatoarea provocare. Asta ne si dorim, sa-ti fim parteneri de incredere si sa sarbatorim impreuna victoriile tale! ACN Piese Utilaje iti va fi mereu alaturi, si la bine, dar mai ales la greu - iti vom oferi mereu o gama completa de servicii, de la furnizarea pieselor de schimb pana la consultanta tehnica si optiuni de montaj intr-unul din service-urile noastre partenere.

Nu ezita, doteaza-ti utilajul cu o coroana butuc tractor Case 495XL de la noi!
Coroana reductoare Carraro este elementul principal ce contribuie la sporirea cuplului in subansamblul transmisiei finale. Dupa cum probabil stii, dintii coroanei se pot toci in timp, motiv pentru care piesa trebuie inlocuita. Cauzele deteriorarii pot fi diverse - socuri mecanice, uzura pinioanelor, sau patrunderea obiectelor straine la punctul de contact dintre coroana si pinioane.

Merita increderea ta! Coroana de butuc Carraro este 100% originala.
Nu fa rabat de la calitate - opteaza pentru coroana de butuc pentru tractor Case 495XL la cel mai bun pret!
Vrem sa fim siguri ca iti oferim de fiecare data exact produsul de care ai nevoie. Avem o echipa de profesionisti care se ocupa de identificarea pieselor - chiar daca nu stii seria si codul piesei, noi o putem gasi dupa modelul utilajului tau. De asemenea, iti vom da informatii despre procedura de montaj si despre operatiunile de mentenanta periodica necesare.

Garantia pentru aceasta coroana reductoare Carraro este de 6 luni. In coletul in care vine piesa vei gasi atat certificatul de garantie, cat si factura fiscala.

Piesele comandate vor ajunge la tine rapid, in maxim 24 de ore! Desigur, daca doresti sa ne faci o vizita poti ridica personal comanda ta, aceasta coroana butuc tractor Case 495XL direct de la sediul nostru. Contacteaza-ne acum!

Recomandarea noastra este ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata in ansamblarea elementor de transmisie - trebuie acordata o atentie deosebita pozitionarii corecte a tuturor pieselor din angrenaj. Pentru ca totul sa fie ca la carte, ansamblul reductor trebuie lubrifiat si etansat, astfel te vei asigura ca perioada de exploatare este cat mai indelungata, cu mult peste termenul garantiei comerciale.

In cazul in care dantura coroanei este deteriorata, iti recomandam sa schimbi si pinioanele, iar etansarea transmisiei finale sa se faca folosind simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice
Dantura: 75 dinti
Diamentru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura