Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru miniincarcator Bobcat 853

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 853
Cod produs
FSGWM3ND-RA
Out Of stock
Descriere
Iata un produs original, de calitate garantata! Un prezon miniincarcator Bobcat 853 este inca una dintre miile de solutii optime pe care le gasesti in depozitul nostru! Iti prezentam doar cele mai bune piese de schimb, iar acest lucru permite companiei noastre sa ofere capabilitati functionale de neegalat, impreuna cu oferte excelente! Prezonul nostru este semnat Bobcat si fixeaza janta de butuc - o treaba tare importanta pentru buna functionare a miniincarcatorului tau.

Achizitioneaza si tu, la o super oferta, acest articol fabricat din cele mai bune materii prime! Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Nu uita sa intrebi specialistii nostri despre detaliile legate de montaj si asculta-le recomandarile!

Acest prezon miniincarcator Bobcat 853 este o alegere inspirata!
Rolul componentei noastre este acela de a fixa janta de butuc. Deseori am discutat despre cum poti potenta durata de viata, sau calitatile piesei achizitionate, facand referire la un montaj corect. Ai cateva detalii succinte mai jos, iar pentru mai multe informatii, afla ca esti asteptat de o intreaga echipa super-duper!

Consultanta gratuita - totul calculat!
Suportul tehnic gratuit nu este un moft! Informatiile faine, primite la vremea lor, fac toata diferenta! Pentru ca ai nevoie sa stii care sunt produsele perfect compatibile!

Un prezon miniincarcator Bobcat 853 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Noi iti oferim toate certificarile pieselor achizitionate!

Un prezon pentru miniincarcator Bobcat 853 este un produs de incredere, care iti va fi de un real ajutor! Tot ce ai de facut pentru a intra in posesia lui, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Stii care este cea mai fericita piesa de schimb achizitionata vreodata? Cea care a si fost montata corect! Doar aceea isi face treaba la capacitate maxima si traieste sanatoasa mai mult decat era de asteptat!

Specificatii tehnice
• Lungime totala: 58 mm
• Lungime filetata: 14 mm
• Metric si pas filet: 15 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura