Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru miniincarcator Bobcat 863

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 863
Cod produs
F1N9EGMS-RA
Out Of stock
Descriere
Iata un produs de marca, original Bobcat, ce propune un randament perfect pentru utilajul tau! Un prezon miniincarcator Bobcat 863 este o componenta perfect compatibila cu miniincarcatorul pe care il detii. Produsul nostru de top te va surprinde cu calitatile sale! Articolul cu adevarat durabil, pe care il gasesti constant in depozitul nostru, se afla acum la o oferta dintre cele mai bune! Alege sa fii in top alaturi de cel mai de incredere partener!

Trebuie sa stii ca noi ne concentram exclusiv pe dezvoltarea unei solutii de configurare cuprinzatoare, cu cel mai inalt calibru de integrare, oferind cele mai bune produse inventate vreodata! Iti oferim solutii aplicate nevoilor tale si personalizate, asa incat, la finalul zilei de munca, sa fii bucuros de colaborarea cu noi!

Acest prezon miniincarcator Bobcat 863 este un articol excelent!
Rolul componentei noastre este acela de a fixa janta de butuc. Deseori am discutat despre cum poti potenta durata de viata, sau calitatile piesei achizitionate, facand referire la un montaj corect. Ai cateva detalii succinte mai jos, iar pentru mai multe informatii, afla ca esti asteptat de o intreaga echipa super-duper!

Consultanta gratuita - secretul reusitei!
Suportul tehnic gratuit pe care ti-l oferim nu este un moft! Informatiile faine, primite la vremea lor, fac toata diferenta! Pentru ca ai nevoie sa stii care sunt produsele perfect compatibile!

Un prezon miniincarcator Bobcat 863 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Noi iti oferim toate certificarile pieselor achizitionate!

Un prezon pentru miniincarcator Bobcat 863 este un produs de incredere, care iti va fi de un real ajutor! Tot ce ai de facut pentru a intra in posesia lui, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Stii care este cea mai fericita piesa de schimb achizitionata vreodata? Cea care a si fost montata corect! Doar aceea isi face treaba la capacitate maxima si traieste sanatoasa mai mult decat era de asteptat!

Specificatii tehnice
• Lungime totala: 58 mm
• Lungime filetata: 14 mm
• Metric si pas filet: 15 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura