Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat S330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat S330
Cod produs
U5MEF0IX-SC
Descriere
Aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat S330 s-a aliniat in pluton si asteapta sa intre pe front. Pe frontul de lucru. O avem pe raft, e pregatita. Are pedigree, este fabricata cu atentie la detalii in stainatate. Asigura imbinari etanse. Este o piesa rezistenta si fiabila care ofera si un raport calitate/pret fara egal. Asa sunt toate piesele de la noi din depozit. Incearca-le!

Viziunea noastra despre parteneriat este una speciala. Nu este doar de afaceri, ci chiar si o legatura emotionala, cat se poate. Ne pasa de utilajele pe care partenerii nostri le detin ca si cum ar fi proprietatea noastra. Noi suntem bine cand lor le este bine. Si nu avem liniste cand ceva nu le functioneaza. Iar cand Bobcat mai cedeaza in timpul functionarii, stim ce motiv de ingrijorare inseamna. Prietenul la nevoie se cunoaste. Intervenim imediat asupra utilajului defect si ii asiguram suport pentru o reparatie de succes. Suntem intotdeauna aproape.

Cupla hidraulica atasament Bobcat S330 sta de paza la poarta cetatii!
Aceasta cupla asigura imbinarea perfecta a furtunelor prevenind scurgerile de lichid tehnic in sistem. Este o componenta extrem de importanta. Poate parea neinsemnata dar ea previne, printre altele, riscul exploziilor, pentru ca lichidul tehnic al utilajelor poate fi inflamabil. Nu trebuie, sub nicio forma, sa “transpire” prin punctele de contact ale ei cu furtunele.

Consultanta de la distanta!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Ti-l asiguram telefonic, in scris sau chiar face to face daca treci pe la noi. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte deschisi. Pe langa piesa primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat S330 cumparata de la noi este un element al sistemului hidraulic prelucrat cu mare grija si super fiabil. Poti avea in ea incredere deplina. Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Pentru acel “nu se stie niciodata”.

Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs. Orice localitate ar fi aceasta. In maxim 24 de ore curierul iti va bate la usa. Exista si un “in plus”. Acela este ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si poti ridica produsele personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e happy end.

Montajul este etapa finala a procesului, dar este importanta in functionarea pe termen lung a unei piese de schimb. De aceea trebuie efectuat corect si, neaparat, de catre un specialist. Nu numai ca oferi un start reusit al piesei insa, in plus, vei beneficia de o perioada lunga de functionare si la un nivel de performanta ridicat.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura