Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson vas expansiune pentru miniincarcator Bobcat S330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S330
Cod produs
98325OBS-RA
Out Of stock
Descriere
Afla acum ce solutii personalizate iti ofera specialistii nostri si beneficiaza de consultanta tehnica gratuita! Printre propunerile faine si de incredere ale acestora se afla si un astfel de buson vas expansiune miniincarcator Bobcat S330 realizat de meseriasii de la Bobcat din materii prime de top, perfect compatibil cu miniincarcatorul pe care tu il administrezi! Rolul componentei pe care specialistii nostri o recomanda este acela de a inchide vasul de expansiune, si de a asigura, in acest fel, pastrarea agentului de racire in interiorul circuitului.

Fara un astfel de buson calitativ, ar exista riscul ca utilajul tau sa piarda lichidul de racire al sistemului. Ca de fiecare data, noi iti prezentam doar acele articole ce te vor surprinde cu calitatile si durabilitatile prezentate! Iata o piesa cu adevarat rezistenta, pe care o gasesti constant in depozitul nostru!

Acest buson vas expansiune miniincarcator Bobcat S330 este un produs durabil!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea agentului de racire in circuit. Se monteaza la vasul de expansiune si este un produs performant si de incredere!

Consultanta gratuita pentru alegerile tale!
Nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si ferme despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Un buson vas expansiune miniincarcator Bobcat S330 este un articol care vine insotit de toata documentatia si de toate garantiile de care tu ai nevoie pentru a te simti mereu in confort deplin! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un buson vas expansiune pentru miniincarcator Bobcat S330 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect!

Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Material plastic
• Diametru interior: 50mm
• Diametru exterior: 61mm
• Are filtru in capac
Trimite mesaj
Din Gura in Gura