Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Caterpillar 432E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432E
Cod produs
Q2O4SD3R-RB
Out Of stock
Descriere
Cunosti expresia „ieftin si bun”, dar ti se pare stupida, asa ceva nu se gaseste pe piata. Exista doar 2 extreme: scump dar calitativ, sau ieftin si care se strica repede. Acum ca ai nevoie de o coroana reductor buldoexcavator Caterpillar 432E noua, oscilezi intre variante. Oare chiar merita banii o piesa originala Carraro? Da-mi voie sa te asigur ca da, merita! Doar nu degeaba toti marii producatori de utilaje industriale folosesc piese fabricate in celebrele uzine italiene!

Stiu, te-ai gandit deja ca va trebui sa cheltui o suma consistenta, dar te inseli! Uite, consulta oferta de preturi primita de la ACN Piese Utilaje si convinge-te singur! Vei gasi doar piese originale, disponibile pe stoc, livrate in timp record! Specialistii nostri sunt mereu gata sa te ajute cu indicatii tehnice, iar daca nu vrei sa pierzi timpul cautand un atelier de service poti sa-i lasi pe ei sa se ocupe si de asta. Toate astea la preturi mai mici decat ale concurentilor! Ei, vezi ca exista si ieftin si bun?

Este solutia profesionista ce nu-ti va lasa o gaura in buget, comanda acum o coroana reductor buldoexcavator Caterpillar 432E noua!
Daca vrei sa garantezi ca utilajul tau va avea o perioada lunga de exploatare, nu e cazul sa faci economii la sistemul de transmisie. Coroana de butuc e piesa centrala in cadrul transmisiei finale, aportul sau sta in facilitarea unui cuplu sporit de forta.

Scenariile defectiunilor tipice sunt de obicei legate de uzura pinioanelor, patrunderea obiectelor straine la contactul dintre pinioane si coroana, sau socuri mecanice ce duc la deformarea dintilor. Insa tu nu trebuie sa-ti faci griji cu asta, e o piesa solida, iar calitatea Carraro e cunoscuta si recunoscuta, n-o sa ai probleme mult timp de acum.

Adevaratii experti fac alegeri inteligente, alege si tu sa fii un expert - comanda o coroana reductor buldoexcavator Caterpillar 432E 100% originala!
Nevoile afacerii tale sunt prioritatea noastra. Mandria noastra sta in serviciile ce ti le oferim, si ne bucuram sa-ti fim un partener de nadejde! Poti apela oricand la departamentele noastre specializate, noi vom identifica piesa de care ai nevoie si-ti vom oferi toate informatiile despre montaj si mentenanta.

Te vei bucura sa afli ca noua ta coroana de butuc Carraro are o garantie de 6 luni, desi rareori vine cu defecte de fabricatie. Inauntrul coletului vei gasi atat factura fiscala cat si certificatul de garantie.

Livrarea este rapida, vom lua toate masurile posibile astfel incat comanda sa ajunga la tine in maxim 24 de ore! Daca doresti, poti sa ridici personal coroana reductor pentru buldoexcavator Caterpillar 432E direct din sediul nostru. Ne-ar face mare placere sa te cunoastem si sa vorbim despre utilajele tale!

Iti sugeram sa apelezi la un mecanic cu experienta in astfel de operatiuni, intrucat pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenajul transmisiei este esentiala.
Pentru performante maxime si rezistenta in timp, ansamblul reductor trebuie lubrifiat si etansat. Daca dantura coroanei prezinta deteriorari, sfatul nostru este sa schimbi si pinioanele, iar la etansarea transmisiei finale sa utilizezi oringuri si simeringuri noi.

Specificatii tehnice

Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura