Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala buldoexcavator Caterpillar 432E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432E
Cod produs
M1P69CWZ-RB
Out Of stock
Descriere
Esti un adevarat om modern, mereu conectat cu tehnologia! Deja sunt cativa ani de cand iti faci cumparaturile exclusiv online, fie ca e vorba de alimente, haine, sau aparatura electrocasnica.
De ce sa pierzi timpul printre rafturi cu produse sau stand la cozile lungi de la casele de marcat cand ai totul disponibil pe dispozitivul tau preferat? Chiar acum te pregatesti sa achizitionezi o coroana transmisie finala Caterpillar 432E de la furnizorul tau de incredere!

Dai scroll printre recenzii cautand una negativa, insa n-o gasesti. Toata lumea lauda aceasta piesa Carraro, cica ar fi fiabila, robusta, dintr-un metal de calitate, cu alte cuvinte, perfecta! Nu esti surprins, pentru ca te afli pe pagina ACN Piese Utilaje, iar noi avem in oferta piese de top, originale, la preturi foarte atractive! Consultantii iti vin mereu in ajutor cu sfaturi utile despre nevoile utilajului tau, iar pe baza retelei de ateliere service partenere, ai la indemana si solutii pentru montaj oriunde te-ai afla.

Online sau in reprezentante, calitatea Carraro e aceeasi! Profita acum de ea - alege o coroana transmisie finala Caterpillar 432E originala!
In mare parte cam stii ce face sistemul de transmisie al buldoexcavatorului tau, dar poate nu cunosti exact rolul coroanei de butuc. Gratie dintilor sai, ea se cupleaza cu pinioanele si ajuta la obtinerea unui cuplu sporit. Din discutiile avute cu sute de clienti, expertii nostri stiu care sunt cauzele cele mai comune ale defectiunilor danturii: uzura pinioanelor, patrunderea obiectelor straine intre coroana si pinioane, sau deformari produse in urma socurilor mecanice repetate. O inlocuim cat ai clipi cu una noua!

Daca vrei ca utilajul tau sa aiba puterea si anduranta unui spartan, ofera-i o coroana transmisie finala Caterpillar 432E noua!
Nu putem pune un pret pe vasta experienta a specialistilor nostri, este inestimabila! Dar iti oferim cu drag serviciile noastre, fie ca e vorba de identificarea pieselor compatibile, proceduri de mentenanta periodica, sau indicatii de montaj.

In cazul coroanei de transmisie finala Carraro, garantia se intinde pe o durata de 6 luni. Eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite, desi foarte rar s-au ivit astfel de situatii. Pe langa piesa noua, in colet vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie.

Colaboram cu cei mai rapizi curieri, iar coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Caterpillar 432E va ajunge la tine in timp record, de azi pe maine! Daca doresti s-o ridici personal, esti oricand bine-venit la sediul nostru, te asteptam cu bratele deschise!

In ceea ce priveste montajul, iti sugeram sa apelezi la un expert mecanic care a mai efectuat astfel de proceduri. O atentie deosebita trebuie acordata pozitionarii corecte a tuturor pieselor din angrenajul transmisiei finale.
Pentru a obtine rezultate durabile in timp, ansamblul coroanei reductoare trebuie lubrifiat si etansat cu materiale de calitate. Daca se observa deteriorari la nivelul danturii coroanei, iti recomandam sa inlocuiesti si pinioanele, iar pentru etapa de etansare sa se foloseasca oringuri si semeringuri noi.

Specificatii tehnice
Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura