Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 432E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432E
Cod produs
O0DC4MLN-RB
Out Of stock
Descriere
In copilarie visai la o functie importanta in armata - comandantul unei batalion de tancuri, sau poate al unei flote de submarine. Anii au trecut, iar visele copilariei au ramas in urma. De cativa ani esti propriul tau sef, si administrezi un parc de utilaje industriale. Azi nu cauti o tureta de tanc, dar ai mare nevoie de o coroana butuc buldoexcavator Caterpillar 432E noua! O avem! Piesa originala pentru utilajul tau provine din Italia, din fabrica Carraro, un brand sinonim cu excelenta.

Tu duci in fiecare zi destule lupte - cu furnizori, cu subcontractori, uneori chiar cu proprii angajati. Insa pe frontul pieselor de schimb tu n-ai ce cauta, acest flanc este acoperit cu iscusinta de echipa ACN Piese Utilaje, aliatul tau de baza. Trupele noastre sunt mereu gata sa-ti sara in ajutor, fie ca vorbim de legiunea de experti in utilaje sau de comando-ul special de service mobil. Ba mai mult, avem un mega-depozit plin de piese originale, iar liniile noastre de transport sunt prea rapide pentru a fi interceptate de inamici.

Victoriile tale sunt satisfactia noastra - iti oferim coroana butuc buldoexcavator Caterpillar 432E la un pret avantajos!
Orice vehicul are un sistem de transmisie ce asigura distribuirea momentului fortei de la motor catre puntea de tractiune. In cazul utilajelor industriale, coroana de butuc suporta sarcini colosale, iar dintii sai duc greul luptei.
Deteriorarile survin cel mai adesea prin uzura pinioanelor, in urma unor socuri mecanice puternice, sau datorita patrunderii corpurilor straine la punctul de contact dintre pinioane si coroana.

Comanda chiar acum coroana butuc buldoexcavator Caterpillar 432E si utilajul tau va fi gata sa atace cele mai grele sarcini!
Serviciile noastre sunt axate pe nevoile tale, si iti vom oferi mereu solutii menite sa maximizeze perioada de exploatare a utilajelor tale. Departamentul nostru specializat se va ocupa de identificarea pieselor, chiar daca nu stii seria si codul. Tot noi iti vom impartasi din expertiza acumulata in proceduri de montaj si mentenanta.

Coroana reductoare buldoexcavator Caterpillar 432E vine cu o perioada de garantie de 6 luni care acopera eventualele defecte de fabricatie. La primirea coletului vei gasi in interior factura fiscala si certificatul de garantie.

Termenul de livrare este super-rapid, comanda va ajunge la tine in 24 de ore! Sau fa-ne o vizita si ridica coroana de butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 432E direct de la sediul nostru, ne-am bucura sa te cunoastem. Contacteaza-ne acum!

Asamblarea componentelor de transmisie este o operatiune complexa, asa ca iti recomandam sa apelezi la experti mecanici care au experienta in astfel de proceduri. Piesele din cadrul angrenajului trebuie pozitionate cu mare atentie, iar ansamblul reductor necesita lubrifiere si etansare.

Daca dantura coroanei prezinta urma de deteriorare, iti recomandam sa inlocuiesti si pinioanele, iar pentru etansarea transmisiei finale sa folosesti oringuri si simeringuri noi-noute. Astfel vei garanta o perioada de exploatare indelungata, ce va depasi cu mult durata garantiei comerciale.

Specificatii tehnice
Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura