Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Portsateliti pentru buldoexcavator New Holland 575D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575D
Cod produs
TEIN0KWC-E
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unei piese originale, foarte rezistente, care sa beneficieze de un pret avantajos, acesti portsateliti pentru buldoexcavator New Holland 575D din oferta noastra sunt alegerea ideala.
Kitul nu include pinioanele si prezoanele. Pentru a le comanda si pe acestea, precum si pentru alte informatii despre produsele si serviciile pe care ti le punem la dispozitie, te rugam sa te adresezi consilierilor nostri specializati!

Portsatelitii au rolul de a oferi suportul necesar pentru pinioane, contribuind la buna functionare a transmisiei finale.

Alege acesti portsateliti buldoexcavator New Holland 575D - o componenta originala, foarte rezistenta, produsa de Carraro.
O asemenea componenta este proiectata sa functioneze fara probleme in conditii grele de lucru, pentru o perioada indelungata de timp. Producatorul recomanda sa inlocuiesti si uleiul din butuc, atunci cand montezi noii portsateliti. Vei beneficia astfel de o reparatie sigura, de lunga durata.

Comanda cu usurinta portsatelitii, sunand la unul dintre numerele de telefon afisate sau completand cererea online de oferta.
Pentru a te asigura de compatibilitatea pieselor comandate cu utilajul tau sau pentru a primi ajutor la plasarea comenzii, atunci cand cumperi piese noi - iti punem cu placere la dispozitie consultanta tehnica gratuita.

Portsatelitii vor ajunge la tine impreuna cu certificatul de garantie - valabil 6 luni, incepand de la data cumpararii.

Acesti portsateliti buldoexcavator New Holland 575D vor ajunge imediat la tine, oriunde in Romania, prin curier rapid. Modalitatea de plata este ramburs, iar daca vrei, poti deschide coletul pentru a verifica starea portsatelitilor, inainte de a achita. Te asteptam in Bucuresti, daca vrei sa ridici piesele direct de la noi!

Esti in cautarea unui service specializat, pentru a monta rapid si in siguranta portsatelitii?
Serviciul nostru mobil de interventii tehnice este la dispozitia ta. Avem echipe de mecanici experimentati pe intreg teritoriul tarii, ce pot interveni cu promptitudine asupra tractorului, chiar la tine in localitate. Reparam rapid si eficient orice problema a utilajului, pentru ca lucrul tau sa nu fie afectat de intarzieri inutile sau de necesitatea unor interventii ulterioare. Pentru mai multe detalii, te rugam sa apelezi la serviciul nostru de suport!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura