Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Portsateliti pentru tractor New Holland 445

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 445C 445D
Cod produs
T0I27PCQ-M
Out Of stock
Descriere
Kitul de portsateliti pentru tractor New Holland 445C se gaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos. Capacul butuc original este livrabil pe baza de comanda si beneficiaza de o garantie valabila 1 an, de la data cumpararii.
Se poate monta si pe New Holland 445D

Pentru a plasa comanda pentru portsatelitii New Holland 445C este suficient sa ne apelati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Pentru a fi siguri de o reparatie durabila, va recomandam sa alegeti piese de origine si sa apelati la serviciile unui atelier specializat, atunci cand inlocuiti componentele defecte ale tractorului. Va punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care pot interveni asupra utilajului la punctul de lucru al acestuia. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa luati legatura cu departamentul tehnic al firmei!

Consilierii nostri va stau alaturi daca aveti nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii pieselor si accesoriilor care va intereseaza, cu tractorul din dotare.

Kitul de portsateliti 445C ajunge in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Aveti optiunea de a deschide pachetul la primire, inainte de a achita ramburs. Sediul firmei se afla in apropiere de Bucuresti, unde va asteptam pentru a intra direct in posesia produsului.

Codul produsului este: T0I27PCQ-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura