Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Portsateliti pentru buldoexcavator New Holland 655

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 655, 655A, 655C, 655D
Cod produs
B0AMKXVP-M
Out Of stock
Descriere
Acest kit de portsateliti pentru buldoexcavator New Holland 655 se gaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos. Produsul original este livrabil pe baza de comanda si vine insotit de o garantie valabila 12 luni, de la momentul achizitiei.
Un astfel de produs este compatibil cu New Holland 655A, New Holland 655C si New Holland 655D

Va recomandam sa alegeti doar componente de origine atunci cand inlocuiti piesele vechi ale utilajului dumneavoastra, deoarece acestea asigura a durata de exploatare in conditii optime, mai lunga, a buldoexcavatorului din dotare; de asemenea, piesele originale scad, in timp, cheltuielile de mentenanta ale vehiculului.

Pentru a plasa comanda pentru acest capac butuc New Holland 655 este suficient sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site. Consilierii tehnici ai firmei va stau la dispozitie daca doriti sa verificati compatibilitatea anumitor piese cu utilajul din dotare sau daca aveti nevoie de o oferta personalizata care sa raspunda nevoilor dumneavoastra de moment.
Serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei poate interveni asupra utilajului din dotare, in localitatea in care acesta se afla. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!

Livram kitul de portsateliti New Holland 655 in toata tara, intr-un timp scurt, prin intermediul curieratului rapid. Aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita ramburs.
Pentru a intra direct in posesia produsului, va asteptam in apropiere de Bucuresti, la sediul firmei.

Codul produsului este: B0AMKXVP-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura