Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Portsateliti pentru buldoexcavator New Holland 675D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 675D
Cod produs
X8ANM95P-M
Out Of stock
Descriere
Kitul de portsateliti pentru buldoexcavator New Holland 675D vine insotit de un certificat de garantie cu valabilitatea de 1 an, din momentul livrarii. Produsul original, de cea mai inalta calitate, se gaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos.
Puteti plasa o comanda pentru acesti portsateliti New Holland 675D cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic.

Echipa noastra tehnica recomanda sa alegeti piesele de origine, deoarece acestea extind durata de viata a buldoexcavatorului dumneavoastra.
Departamentul nostru tehnic va sta la dispozitie daca doriti sa verificati compatibilitatea anumitor piese cu utilajul din dotare sau daca sunteti in cautarea unui service specializat care sa realizeze un montaj de calitate al componentelor de care aveti nevoie.
Mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla echipamentul dumneavoastra si pot rezolva problemele mecanice cu care va confruntati. Va rugam sa luati legatura cu noi pentru mai multe informatii!

Livram acest capac butuc New Holland 675D in toate zonele tarii, prin serviciul de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a intra direct in posesia piesei, va asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Codul produsului este: X8ANM95P-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura