Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina sistem franare pentru miniincarcator Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 773
Cod produs
M9DAK2NS-RE
Out Of stock
Descriere
Toate drumurile te aduc catre piesele noastre de schimb! Aceasta bobina sistem franare miniincarcator Bobcat 773 abia asteapta sa demonstreze de ce este capabila. Asemenea tuturor pieselor noastre de schimb, si aceasta bobina vine la pachet alaturi de garantia ca nu te va lasa la greu. Datorita materialelor ce au fost folosite in prelucrarea acesteia, bobina noastra va trece, cu brio, testul timpului. Nu mai face rabat de la calitate si orienteaza-te doar catre ceea ce este mai bun! Echipat cu asemenea piese de schimb, utilajul tau va fi capabil sa cucereasca lumea alaturi de tine.

De la un sfat prietenesc, pana la o solutie eficienta si rapida, echipa noastra iti va intinde o mana de ajutor, fara doar si poate. Mai mult, intrucat se documenteaza constant, echipa noastra este pregatita cu cate un raspuns pentru fiecare intrebare care nu iti da pace. Contacteaza-ne telefonic sau lasa-ne un mesaj, iar de restul ne vom ocupa noi. Intrucat ne defineste profesionalismul, suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Bobina sistem franare miniincarcator Bobcat 773 - disponibila, oricand, in depozitul nostru! Alege calitatea!
Prietenele sale cele mai bune, piesele de schimb ii ofera sustinerea utilajului, in timpul activitatilor la care este supus. Inzestrate cu diferite responsabilitati, acestea provin aparitia unor probleme ce ar putea sa incentineasca modul de lucru al utilajului. O astfel de bobina sistem franare miniincarcator Bobcat 773 transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

Tu doar contacteaza-ne, de restul ne ocupam noi!
Bunastarea clientilor nostri este importanta! Serviciul gratuit de consultanta a fost infiintat din dorinta de a le oferi acestora o serie de servicii, fara de cusur, reusind sa le fim alaturi, pe tot parcursul activitatilor sale. Astfel, alaturi de noi, beneficiezi de o serie de servicii, precum:
• Identificari corecte
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt a tarii te afli.

O astfel de bobina sistem franare pentru miniincarcator Bobcat 773 dispune de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Pasii pentru a comanda o piesa de schimb sunt simpli. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea de pe site-ul nostru. Ulterior, dupa pregatirea exemplara a coletului, acesta ii va fi predat curierului si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Insa, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului daca timpul nu iti permite sa astepti. Alegerea este doar a ta!

Pentru a fi sigur ca totul functioneaza asa cum ar trebui, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, acestia vor sti cum sa manevreze piesa de schimb astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur.

Specificatii tehnice
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura