Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru miniincarcator Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 773
Cod produs
46FERQCZ-SC
Out Of stock
Descriere
Un client nou a sunat intr-o zi si ne-a intrebat daca avem in depozit alternator miniincarcator Bobcat 773. Avea o nevoie urgenta si nu gasea in orasul in care se afla. Utilajul sau statea de doua zile. Consultantul nostru i-a spus ca-l avem. L-am avut intotdeauna. Acelasi raspuns il vei primi indiferent de piesa pe care o cauti.
De multe ori, anticipam nevoia ta si suntem pregatiti cand ne cauti.

Piata constructiilor este intr-o continua crestere. Si va avea o dinamica deosebita, odata ce fondurile europene din noul buget multianual devin operationale. Utilajele tale vor avea mult de lucru, bussines-ul tau va creste la randul sau. E o perioada in care nu ai nevoie de surprize neplacute. Orice zi pierduta poate insemna contract neonorat. Nu trebuie sa iti faci griji. Piesa defecta va fi imediat inlocuita cu una noua, originala, de la noi din depozit. Tu o ceri, noi ti-o trimitem!

Alternator miniincarcator Bobcat 773 este gata impachetat!
Poate ca un asemenea alternator pentru miniincarcator Bobcat 773 poate parea o piesa relativ neimportanta. Unii mecanici asa cred. Dar ea are rolul ei in functionarea utilajului. Aceasta componenta transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului. Este o piesa de mici dimensiuni si usor de manipulat, fiind compacta.

Am inteles, ai nevoie de piesa!
Nu trebuie decat sa ne cauti. Colegii nostri stiu exact ce este de facut. Sunt foarte bine pregatiti si cunosc la perfectie rolul fiecarei piese din depozit. Poti lua in considerare ca serviciile noastre de consultanta nu te costa nimic, fiind gratuite. Formeaza numarul nostru si suna-ne. Suntem pe receptie.

Este foarte important ca piesa sa ajunga la tine in stare perfecta de functionare. Daca la desfacerea coletului descoperi ca are un defect de fabricatie, sa fii fara grija. Iti oferim o garantie de 6 luni. O vei gasi in coletul in care soseste piesa!

Alternator miniincarcator Bobcat 773 trebuie sa ajunga la tine. De aceea noi lucram cu cele mai bune firme de curierat de pe piata. Desigur, poti ridica piesa direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Fara indoiala, piesele ce compun utilajul au fiecare din ele nevoie de un montaj corect, dupa carte. Noi iti putem recomanda un profesionist sau un atelier mecanic, indiferent unde te afli in tara.

Specificatii tehnice
Mufa mama cu 2 pini
Diametru ax - 17mm
Diametru interior - 9.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura