Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 773
Cod produs
QR0J628U-RE
Out Of stock
Descriere
Daca trebuie sa inlocuiti pompa defecta a utilajului dumneavoastra, noi va recomandam aceasta pompa alimentare miniincarcator Bobcat 773 puternica si performanta. Calitatea sa superioara va fi pe masura asteptarilor tale! Cel mai mare avantaj al achizitionarii acestei pompe il reprezinta pretul de principal importator, dar si calitatea ei superioara. Calitatea si eficienta ii sunt garantate de producator.

Pompa alimentare miniincarcator Bobcat 773 - o alegere inspirata! Echipeaza-ti utilajul corespunzator!

Fabricarea piesei se realizeaza in Uniunea Europeana, iar stocul nostru disponibil se afla in Bucuresti. De asemenea, este livrata impreuna cu garnitura. Daca aveti intrebari, despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, va stam la dispozitie, iar daca aveti nevoie si de o echipa de mecanici, ne puteti suna cu incredere.

Mai mult, ne puteti contacta telefonic sau online si beneficiati de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care va intereseaza. Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale!

O asemenea pompa de alimentare pentru miniincarcator Bobcat 773 va este expediata insotita de certificatul de garantie valabil 1 an de zile.

Putem livra in orice localitate aceasta pompa alimentare miniincarcator Bobcat 773 prin curier rapid, cu plata ramburs si cu posibilitatea de a verifica coletul inainte de a efectua plata ramburs. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea de pe site-ul nostru. Daca o regasiti in oferta noastra, o puteti achizitiona si direct de la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti.

Daca aveti nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezitati sa ne contactati. Noi va punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, va rugam sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa cu membrana, actionata mecanic de axul cu came, prezinta urmatoarele dimensiuni:

admisia si iesirea de 8mm
distanta dintre centrele gaurilor de prindere pe motor de 44mm.

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici puteti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura