Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniincarcator Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 773
Cod produs
FOBMHK72-RE
Out Of stock
Descriere
Acest solenoid miniincarcator Bobcat 773 te asteapta nerabdator in depozitul nostru! In imaginea de ansamblu a utilajului tau vei regasi multitudinea de piese de schimb din care este alcatuit. Acestea lucreaza alaturi de utilajul pe care il detii, asigurandu-i puterea si eficienta de care are nevoie.
Investeste in viitorul afacerii tale prin intermediul pieselor de schimb de calitate superioara. Alege o asemenea bobina precum cea din oferta! Astfel, tu vei munci fara stres si griji ca ceva s-ar putea sa nu functioneze asa cum ar trebui.

Pasiunea pentru un anumit domeniu iti ofera libertatea de a fi cine iti doresti. Noi iti suntem alaturi la fiecare pas! Cand simti ca timpul te preseaza si problemele nu-ti dau pace, contacteaza-ne! O sa gasim impreuna solutii eficiente si rapide. Atat tu, cat si utilajul pe care il detii, sunteti o prioritate pentru noi!

Piesele de schimb si rolul lor
Fiecare piesa de schimb este unica, avand un rol bine definit in buna functionare a utilajului tau. Astfel, acest solenoid miniincarcator Bobcat 773 are responsabilitatea de a comanda sistemul de franare al utilajului.

Suna-ne, gasim rapid solutie solicitarilor tale!
Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit. Empatizam cu tine si cu utilajul pe care il detii! Problemele pot aparea la orice pas, dar suntem siguri ca o sa le faci fata. Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli. Succesul tau este si succesul nostru!

Acest solenoid pentru miniincarcator Bobcat 773 vine insotit de un certificat de garantie, valabil 6 luni ce vizeaza defectiunile din fabrica. Rareori, ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa cunosti toate detaliile.

Timpul inseamna bani! Tocmai din acest motiv, avem vesti bune in ceea ce priveste livrarea pieselor de schimb. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta electrovalva miniincarcator Bobcat 773 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu iti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces important. Orienteaza-te catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! De asemenea, ne poti contacta si pe noi. Echipa noastra este foarte bine pregatita si dornica sa-ti cunoasca utilajul!

Specificatii tehnice:
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura