Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic miniincarcator Bobcat 843

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 843
Cod produs
2PMH0DSA-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de buson aerisitor rezervor hidraulic  Bobcat 843 va asigura pastrarea uleiului doar in interiorul sistemului hidraulic al miniincarcatorului tau. Si nu se va opri la a face doar atat. Tot el este cel care se va asigura, cu mare strictete, ca presiunea din interiorul sistemului este eliminata conform. In felul acesta, tu vei putea exploata utilajul tau, in fiecare zi, in perfecta siguranta.

Te vei bucura sa afli ca piesa noastra de schimb a fost conceputa special pentru miniincarcatoare, asa ca ai o compatibilitate perfecta, de 100%! Apeleaza la consultantii nostri pentru a afla toate detaliile tehnice! Intreaba-ne, afla toate informatiile, asigura-ti fiecare alegere, fiece pas! Alege componentele din depozitul nostru si constata rezultatele pozitive!

Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 843 este o componenta durabila!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea uleiului in sistemul hidraulic si ajuta de eliminarea presiunii din sistem.

Consultanta gratuita - suport si incredere!
Este fain sa poti sa accesezi informatii tehnice corecte inainte sa achizitionezi produsele dorite. Este fain si sa stii la ce sa te astepti din partea unui produs dorit. O consiliere la momentul oportun chiar face diferenta!

Un buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 843 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Colaborand cu noi, ai toate certificarile necesare!

Ai facut vreodata o comanda pentru ca, a doua zi, coletul sa si ajunga la tine?
Un buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 843 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul acestei componente nu trebuie sa fie inca un motiv de ingrijorare! Intr-o clipita ai si instalat corect piesa noastra de schimb. Iti recomandam sa verifici, cu ajutorul specialistilor nostri, compatibilitatea perfecta intre produsele achizitionate si utilajul ce va beneficia de acestea!

Specificatii tehnice

• 38x50mm
• Material plastic
• Are filtru in capac
Trimite mesaj
Din Gura in Gura