Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator Case 580M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580M
Cod produs
S604N3JP-CD
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior buldoexcavator Case 580M e piesa pe care trebuie sa o ai in palmares. Daca o alegi, fii sigur ca e ca si cum ai castiga un turneu de mare slem. Mingea e in terenul tau, asa ca ai posibilitatea de a juca punctul castigator printr-o alegere sanatoasa. De ce? Este o piesa fabricata de Carraro. Nu te ingrijora ca te vom pune sa joci un set, nici pomeneala.
Poti alege doar una. Dar iti spunem un secret al oamenilor de succes: intotdeauna e bine sa ai o bucsa de rezerva.
Iar depozitul nostru are o sumedenie de rezerve, fiindca ne place sa fim pregatiti pentru orice situatie.

Depozitul nostru e un fel de camara a bunicii. Mereu se adauga cate ceva, mai un borcan de bucse, mai o dulceata de piesa. Eh, ce mai! Ii facem toate poftele utilajului tau. Intodeauna ne-a placut sa fim prompti, profesionisti si perseverenti. De aceea, iti spunem ca echipa noastra se mareste pentru tine. Poate suna cliseic, dar atentia noastra a fost si va fi mereu indreptata spre nevoile tale.

Bucsa pivot inferior buldoexcavator Case 580M iti sare in ajutor!
Iti spunem din start ca bucsa nu e jucausa. Nu e caracterizata de ludic, tocmai pentru ca anuleaza jocurile din articulatia de directie. Iar pe langa asta, ii place sa fie darnica si sa isi ajute aproapele prelungind viata capetelor de bara. O astfel de bucsa sferica, rezistenta (dar nu incapatanata) si calitativa joaca un rol important in ceea ce priveste perpetuarea unei stari de buna dispozitie a anvelopelor.

Nu esti sigur ca piesa e potrivita pentru utilajul tau?
Nu ne place cand nu avem raspunsuri la intrebarile clientilor, dar trebuie sa recunoastem ca ni se mai intampla si asta. Cert este ca niciodata nu ne dam batuti si facem atat de multe sapaturi pana gasim potrivirea cea mai buna. Te provocam sa ne pui o intrebare la care sa nu iti putem raspunde! Totusi, te incurajam sa tii intotdeauna cont de modelul utilajului tau, sa il intretii asa cum merita si sa ii oferi piese care nu va dau batai… de cap!

E clar ca o bucsa pivot inferior buldoexcavator Case 580M e piesa pe care trebuie sa o cumperi. Noi iti oferim si ceva in plus: garantie de 6 luni. Vei primi in colet certificatul si factura.

Livram cat ai clipi (daca punem la socoteala si somnul) o astfel de bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator Case 580M in 24 de ore, oriunde pe teritoriul tarii. Ne place totusi sa ne si intalnim cu clientii nostri, asa ca te invitam sa vizitezi sediul nostru.

Privesti in zare si iti dai seama ca ai nevoie de alezare. Daca urechile carcasei puntii sunt ovalizate putem sa iti punem la dispozitie serviciile uneia dintre echipele noastre mobile, fiindca avem la indemana aparat de alezare. Contacteaza-ne pentru a vorbi cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Diametru interior 28mm
Diametru exterior 52mm
Inaltime 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura