Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator Case 580M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator Case 580M
Out Of stock
Descriere
Achizitioneaza pivotul superior pentru buldoexcavator Case 580M sau kitul complet format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor. Ambele variante se gasesc in stocul nostru la un pret special, avand caracteristicile cele mai importante pentru o functionare sigura si de durata.

Pivotul prezinta merite deosebite in privinta calitatii sale deoarece este o productie originala Carraro, pe care orice specialist o recomanda cu incredere.

Probabilitatea de a avea probleme cu aceasta piesa sunt minime, insa pentru orice situatii neprevazute vei avea garantie valabila 1 an de zile.

Achizitioneaz-o de la sediul nostru din Bucuresti sau trimite-ne datele locatiei tale sa iti putem trimite coletul prin curier rapid. Astfel vei beneficia de piesa a doua zi lucratoare, avand posibilitatea de a o verifica inainte de achitarea rambursului.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau doresti interventia mecanicilor nostri pentru diferite probleme tehnice, contacteaza-ne acum. Atat ei cat si consilierii nostri tehnici iti stau la dispozitie pentru orice solicitare.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru acest produs este: NHWLCBU0-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura