Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator Case 580LE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LE
Cod produs
20LJCX6B-CD
Out Of stock
Descriere
Atunci cand vine vorba despre gasirea piesei potrivite pentru tine, facem sapaturi mai ceva ca un buldoexcavator. Stim cat de mult te bazezi pe utilajul tau, de aceea bucsa pivot inferior buldoexcavator Case 580LE in varianta sa originala, fabricata de Carraro, este ceea ce noi iti recomandam pentru a-ti vedea utilajul zambaret si gata de munca.
Stim ca poate te gandesti ca o bucsa pare o piesa insignifianta, dar anvelopele tale ti-ar spune altceva. Iar noi recunoastem toate semnalele pe care utilajele ni le transmit.

Se mai intampla ca gandurile sa iti fie coplesite de feluritele lucruri pe care trebuie sa le faci. Misiunea noastra este sa te tinem atent. Acesta este unul dintre motivele pentru care te incurajam sa lasi pe noi povara alegerii unei piese potrivite pentru utilajul tau. Tu doar ne oferi detalii, iar noi iti recomandam ceea ce ne-am recomanda si noua. Da, ne place sa ne stim clientii multumiti, senini si gata sa inceapa o noua zi de munca!

Este bucsa pivot inferior buldoexcavator Case 580LE piesa de care ai nevoie?
Iti spunem din start ca bucsa nu e jucausa. Nu e caracterizata de ludic, tocmai pentru ca anuleaza jocurile din articulatia de directie. Iar pe langa asta, ii place sa fie darnica si sa isi ajute aproapele prelungind viata capetelor de bara. O astfel de bucsa sferica, rezistenta (dar nu incapatanata) si calitativa joaca un rol important in ceea ce priveste perpetuarea unei stari de buna dispozitie a anvelopelor.

Inca te mai intrebi daca piesa e potrivita pentru utilajul tau?
Nu ne place cand nu avem raspunsuri la intrebarile clientilor, dar trebuie sa recunoastem ca ni se mai intampla si asta. Cert este ca niciodata nu ne dam batuti si facem atat de multe sapaturi pana gasim potrivirea cea mai buna. Te provocam sa ne pui o intrebare la care sa nu iti putem raspunde! Totusi, te incurajam sa tii intotdeauna cont de modelul utilajului tau, sa il intretii asa cum merita si sa ii oferi piese care nu va dau batai… de cap!

E clar ca o bucsa pivot inferior buldoexcavator Case 580LE originala e piesa pe care trebuie sa o cumperi. Noi iti oferim si ceva in plus: garantie de 6 luni. Vei primi in colet certificatul si factura.

Livram cat ai clipi (daca punem la socoteala si somnul) aceasta bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator Case 580LE noua, in 24 de ore, oriunde pe teritoriul tarii. Ne place totusi sa ne si intalnim cu clientii nostri, asa ca te invitam sa vizitezi sediul nostru.

Privesti in zare si iti dai seama ca ai nevoie de alezare. Daca urechile carcasei puntii sunt ovalizate putem sa iti punem la dispozitie serviciile uneia dintre echipele noastre mobile, fiindca avem la indemana aparat de alezare. Contacteaza-ne pentru a vorbi cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Diametru interior 28mm
Diametru exterior 52mm
Inaltime 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura