Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator Case 580LE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LE
Out Of stock
Descriere
Fie ca achizitionezi acest pivot superior buldoexcavator Case 580LE separat sau ca parte a kitului complet, vei avea parte de un pret special.
Kitul complet este format din: pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor. Si iti asigura o reparatie completa!
In oricare dintre variante, livrarea va fi rapida, unde ai nevoie!
Pivotul din oferta noastra este un produs original Carraro, de calitate garantata, pe care il recomandam celor ce doresc sa isi asigure o durata lunga de functionare.

Plaseaza acum o comanda pentru acest pivot superior Case 580LE si maine il poti monta!
Comanda se face foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Unul dintre consilierii nostri tehnici iti acorda consultanta tehnica gratuita, primesti rapid detalii despre acest produs sau kitul complet din oferta noastra, ca sa verifici compatibilitatea pieselor care te intereseaza cu utilajul tau.
Insotim mereu oferta de piese de schimb de calitate cu servicii tehnice, dedicate si adaptate nevoilor pe care le ai in acest moment!

Garantia acestuia este valabila 1 an de zile, de la data cumpararii.

Livrarea in localitatea ta este un pas simplu ce ramane de facut daca dai acum o comanda pentru acest pivot superior Case 580LE nou. Plata o poti achita curierului, dupa ce verifici coletul primit.
Noi te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca preferi sa ridici personal piesa comandata.

Pentru ca stim ca o reparatie durabila nu depinde doar de calitatea pieselor, ci si de montarea corecta a acestora, iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate efectua reparatiile necesare la punctul de lucru al echipamentului.
Daca urechile carcasei puntii sunt ovalizate, recomandam alezarea acestora. Atelierul mobil al firmei poate efectua interventia in localitatea in care se afla utilajul.
Pentru detalii despre acest serviciu, contacteaza departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod produs: I2HBV4O9-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura