Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Case 580LE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LE
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau a fost supraincarcat, sau a suferit socuri mecanice, sunt sanse foarte mari sa ai nevoie de cateva imbunatatiri pentru a echilibra aceasta situatie. Acest pivot buldoexcavator Case 580LE este o piesa obisnuita, extrem de bine comercializata, din categoria pieselor de transmisie. Desi este o piesa mica, rolul ei este de a sustine greutatea utilajului si de a-i asigura acestuia un viraj corect.

Depozitul nostru - o gazda perfecta pentru piese moderne!
Acest pivot pentru buldoexcavator Case 580LE este gazduit in permanenta in depozitul nostru, alaturi de toate celelalte piese de inalta calitate ce sustin activitatea de productie a muncitorilor din intreaga tara. Este fabricat cu multa responsabilitate intr-un studio Original Carraro. Este realizat dintr-un aliaj metalic extrem de durabil, ce-i confera multa rezistenta si cele mai scazute sanse de a se rupe.

Nu uita de serviciul nostru gratuit de consultanta!
Oricare ar fi nelamuririle tale, agentii nostri iti pot oferi si cele mai fine detalii despre fiecare piesa de schimb. Colaboreaza cu ei si fii sigur ca inainte de comanda, ai luat cea mai buna decizie.

Un pivot buldoexcavator Case 580LE detine o garantie de 6 luni, asa ca il poti cumpara cu incredere, caci pe toata perioada aceasta vei fi acoperit pentru defectiunile din fabrica. Evident ca poti contribui foarte mult la sanatatea piesei de schimb, avand cateva mici lucruri in vedere.
Afla de la agentii nostri care sunt pasii de urmat pentru o intretinere mai buna a elementelor de pe utilaj.

Daca vrei sa achizitionezi un pivot buldoexcavator Case 580LE plaseaza comanda ta catre agentii nostri, printr-un simplu apel telefonic sau inregistrand cererea ta pe site-ul fimei. Mai departe, lasa totul in seama noastra, tu vei intra in posesia coletului tau, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Pentru a ridica comenzile personal, le spunem bun venit clientilor nostri, la sediul nostru de pe langa Bucuresti!

Mergi cu incredere intr-un atelier de specialitate si lasa utilajul tau pe mana unui profesionist cu experienta.
Nu incerca alte metode de montaj, pentru ca oricare alta varianta iti poate compromite intreaga investitie.
Nu uita ca, pentru o functionare buna, piesa are nevoie de gresare permanenta in zona de rotire dintre pivot si bucsa. Astfel, eviti ca pivotul si urechile de prindere in carcasa puntii sa nu se uzeze prematur.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 4G0IZHM2-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura