Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere brat Bob-Tach miniincarcator Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
MQ27903Z-AC
Out Of stock
Descriere
Daca nu ti-a spus nimeni pana acum, iti spunem noi: ai voie sa-ti schimbi parerea! Ai voie sa faci alte alegeri! Mai bune decat cele anterioare! Toate acestea se aplica si la capitolul bucse pentru utilajul tau. Daca te gandesti de ceva timp sa incerci ceva nou, la noi gasesti aceasta bucsa brat Bob-Tach Bobcat S150 - piesa de uzura pe care utilajul tau se va bucura sa o cunoasca.

De ce? Pentru ca ii sustine functionarea si durata de utilizare.
Daca nu stii in ce masura este potrivita pentru utilajul tau, te poti baza pe noi. Alegerea unei piese de calitate poate fi o provocare. Iar cand este vorba de piese de uzura, este bine sa apelezi la cei care se pricep.

Noi stim cat de importanta este calitatea pieselor pentru a mari durata de utilizare a utilajului. Atunci cand o piesa s-a uzat, este cel mai bine sa apelezi la profesionisti pentru a gasi o alta potrivita, de calitate. Suntem aici pentru tine. Intreaba-ne!

Bucsa brat Bob-Tach Bobcat S150 este o piesa necesara!
Rolul bucsei este unul bine stabilit:
- asigura mobilitatea si
- preia uzura dintre brat si Bob-Tach.

Atunci cand bucsa este uzata, mobilitatea bratului este afectata. Iar activitatea ta, la fel! Atunci cand functionarea la capacitate maxima a utilajului este impiedicata de o bucse, pierzi timp si bani. Insa, daca te asiguri ca ai o piesa de calitate cum este aceasta pe care ti-o prezentam, aceasta situatie poate fi evitata. Si, poate, nu ar fi rau sa ai si rezerve!

Serviciu gratuit de consultanta - la un apel distanta!
Daca nu stii care este piesa sau consumabilul potrivit pentru utilajul tau, te ajutam noi. A identifica corect de ce are nevoie un utilaj pentru o functionare exemplara poate fi o provocare si atunci cand esti profesionist.

Nu-ti face probleme pentru ca nu stii! Daca ne dai doar cateva informatii despre utilajul tau, noi suntem aici si te ajutam. Colegii nostri de la departamentul de Identificari sunt foarte priceputi si asteapta sa-ti raspunda la intrebari, ori de cate ori ai nevoie.

Un produs de calitate cum este bucsa prindere brat Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat S150 are o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura. Bine, asta daca nu vrei sa treci si sa ridici piesele de la noi, ocazie cu care poti sa vezi si depozitul nostru. Poate mai ai nevoie si de o alta piesa!

Bucsa prindere brat Bob-Tach Bobcat S150 ti-o putem livra oriunde in tara, in maxim 24 de ore. Atunci cand este urgent pentru tine, noi te intelegem si te ajutam! Fii fara grija! Iti trimitem produsul acolo unde esti. Ne poti contacta la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site.

Vrei sa cresti durata de utilizare a piesei? Adica, vrei ca utilajul tau sa functioneze mai bine si mai mult? Atunci iti recomandam ca montajul sa fie efectuat de profesionisti cu experienta. Ai nevoie de o recomandare in acest sens? Stii deja! Contacteaza-ne si te indrumam!

Specificatii tehnice

(22,5 - 37,5) x 51 x 88 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura