Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
QAMJ34N2-D
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau si-a facut bagajele si a plecat in vacanta pe termen lung? Cu siguranta o merita, insa treaba nu e terminata! Adu-l inapoi cu o super bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S150 pe care o va adora! Iti garantam ca nu-si va mai dori sa se desparta de ea si va lucra cu spor! Noi il intelegem perfect! E greu sa nu te indragostesti de calitate! Contacteaza-ne pentru orice informatii!

Atunci cand trebuie sa executi o lucrare sub presiune, pentru ca termenul limita e aproape, lucrurile se complica! Si cand se mai intampla sa ai si ghinion cu utilajul tau, care si-a gasit cel mai prost moment sa se revolte, simti cum iti creste pulsul! In aceste momente cheie, iei legatura cu noi! Nu suntem psihologi, ci doar specialistii de care ai nevoie! E foarte usor sa ne contactezi!

Comanda doar piese calitative pentru utilajul tau!

Aparentele insala de cele mai multe ori! Avem pentru tine un exemplu concret: aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S150 cu adevarat uimitoare! Cu un design simplu si dimensiuni reduse, nu ai zice ca se arunca in cele mai grele misiuni!  Insa, ea este prezenta in aplicatiile cu solicitari ridicate, unde vibratiile sunt problematice.  
De asemenea, aceasta piesa este renumita si pentru:
• manevrabilitate, contribuind la o intrebuintare mai usoara;
• sustinerea duratei de utilizare a utilajului;
• facilitarea prinderii suportului de cupa.

Mizeaza intotdeauna pe sfaturile specialistilor!

Un serviciu pe care merita sa pariezi tot! Merita, insa noi ti-l oferim gratuit! Tot ce ne dorim e sa iei legatura cu noi, sa cunosti echipa si treaba excelenta pe care o putem face pentru tine si utilajul tau! Serviciul nostru de consultanta este disponibil pentru orice intrebare, curiozitate sau nelamurire ai! Mai mult, te ajutam sa identifici rapid piesa de care ai nevoie! Contacteaza-ne!

Tuturor ni se intampla sa avem si cate-o zi mai proasta. Daca aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S150 nu se simte in forma si prezinta defectiuni din fabrica, te informam ca, producatorul ofera o garantie de 6 luni. Situatia e greu de intalnit, dar e fain sa stii ca exista o solutie!

Atunci cand apelezi la noi, te bucuri numai de servicii alese! Un astfel de serviciu este cel de livrare rapida! Stim cat de important este timpul atunci cand ai o urgenta, asa ca, in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara, aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S150 va ajunge la tine!
Suna-ne la numerele de telefon afisate pe site sau vino direct la sediu. Ai si posibilitatea sa ne scrii, completand formularul „cere oferta”. Asteptam un semn de la tine!

Atunci cand o bucsa este uzata sau deteriorata, va produce zgomote si vibratii, cauzate de contactul metalului cu metalul.
Totodata, si un montaj impropriu poate genera vibratii excesive sau ruperea piesei de imperechere, distrugand componentele. Deci, alegerea unui montaj profesionist iti va salva piesa nou achizitionata si nici nu le va compromite pe celelalte. Fa doar alegeri bune! Noi te putem indruma!

Specificatii tehnice
38x44x32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura