Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor pentru miniincarcator Bobcat 943

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 943
Cod produs
ZRMNF3V4-D
Out Of stock
Descriere
Te invitam la pescuit de piese! Avem de la cele mai mici, pana la cele mai mari! Din depozitul nostru nu lipseste calitatea produselor! Este un aspect de care tinem cu dintii! Daca acest senzor presiune ulei motor Bobcat 943 nu ar fi intrunit toate criteriile, pentru a putea fi catalogat drept un produs de top, nu ar mai fi fost prezent pe rafturile noastre! A beneficiat de atingerea celor mai bune materiale, astfel incat procesul lui de fabricatie a devenit o reala arta! Obtii usor informatii despre el, tot ce trebuie sa faci e sa ne suni!

Atunci cand o colaborare se desfasoara ca la carte si pleci multumit de rezultate, stim ca totul se va transforma intr-o prietenie reala! De aceea, ne dedicam domeniului in care activam si facem tot posibilul pentru a ne ridica la nivelul asteptarilor tale, dorindu-ne sa le depasim! Te asiguram de toata pretuirea noastra, care are o baza solida: serviciile exceptionale pe care ti le oferim! Ai auzit de cel de consultanta? E gratuit si iti sta la dispozitie!

Senzor presiune ulei motor Bobcat 943 - motivul utilajului tau sa isi vada de treaba!

Acest senzor presiune ulei motor Bobcat 943 duce mult! Mult si bine! Le are cu masuratul si cu atentia la detalii! Are un rol aparent simplu, la prima vedere, insa nu te lasa pacalit! Buna functionare a motorului are o stransa legatura cu presiunea uleiului. Atunci cand aceasta nu se incadreaza in limitele normale, depasind pragul de siguranta, defectiuni grave isi pot face aparitia! Acest senzor masoara presiunea uleiului motor, ca niciunul altul!

Piesele de calitate sunt in depozitul nostru! Te asteapta!

Desi nu suntem fizic langa tine, iti suntem tot mai aproape in fiecare zi! E de ajuns sa ne dai un apel si vei stii la ce ne referim! Serviciul pe care ti-l punem la dispozitie este unul premium! Nu vine la pachet doar cu informatii tehnice, ci si cu oameni prietenosi, care iti vor oferi cele mai bune indrumari si cele mai tentante oferte! Acest serviciu de consultanta este gratuit si a fost special conceput pentru a-ti oferi tot suportul de care ai nevoie!

Unui senzor presiune ulei motor Bobcat 943 de calitate superioara nu-i poate lipsi certificatul de garantie, pentru eventualele defectiuni din fabrica! Este valabil o perioada de 6 luni.

Acest senzor presiune ulei motor Bobcat 943 existent pe site-ul nostru e pe maini bune! Dupa ce ne confirmi ca ti-l doresti, il impachetam frumos si il invatam adresa ta! Nu-ti face grji! Nu va face opriri inutile pe drum! Vei intra in posesia lui mai repede decat crezi! Ne bazam pe serviciul nostru de livrare rapida, care iti va aduce piesa in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara!

Montajul reprezinta pasul final si uneori, poate sa devina o adevarata bataie de cap! Te asiguram ca toate grijile legate de acest aspect dispar, atunci cand te bazezi pe o lucrare realizata de un profesionist! Iti putem recomanda unul!

Specificatii tehnice

• Mufa tata cu doi pini
• Diametru filet: 10.04 mm
• Diametru cheie pentru hexagon: 25.31 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura