Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor pentru miniincarcator Bobcat 543

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat 543
Cod produs
M1D629X4-D
Descriere
Utilajul tau nu face o treaba simpla! El face arta acolo unde il pui! Nu, nu picteaza, si nici nu are de gand sa se apuce de sculptat! Insa munca pe care stie sa o faca o executa impecabil, atunci cand stie ca se poate baza pe un senzor presiune ulei motor Bobcat 543 de calitate, care va da de stire cand ceva nu e in regula!

Va fi o adevarata placere sa ii indrumi pasii catre succes! Reusita lui devine automat si reusita ta! Iar rezultatele extraordinare pe care le vei obtine, prin intermediul lui, nu pot decat sa ne maguleasca si sa ne intareasca convingerea ca suntem buni in ceea ce facem!

Umblam cu lucruri valoroase! Depozitul nostru e plin cu piese de schimb de inalta calitate, ce pot concura lejer cu tot felul de pietre pretioase! Atunci cand o problema apare ca un ghimpe in coasta, un produs de top e mina de aur! Mai ales cand vine insotit de toate detaliile tehnice, fara sa fie percepute costuri, de un certificat de garantie absolut necesar, de livrare rapida si de tot suportul pentru un montaj adecvat!

Ce inseamna un senzor presiune ulei motor Bobcat 543 de calitate? Totul!

Te asiguram ca un asemenea senzor presiune ulei motor Bobcat 543 are un rol special, pe care nu trebuie sa il treci cu vederea! Fiecare piesa de schimb a fost inzestrata cu o misiune aparte. Si colaboreaza intre ele, pentru a-si indeplini menirea! In acest caz, acest senzor se asigura ca motorul utilajului functioneaza in parametri optimi, masurand presiunea uleiului motor. Stie ca este un aspect de care trebuie sa aiba grija, asa ca, isi concentreaza toata atentia asupra indeplinirii, cu exactitate, a sarcinii pe care o are!

Suna-ne oricand ai nevoie de un sfat!

Primele impresii nu se uita niciodata! De cele mai multe ori, prima interactiune e atat de importanta, incat dicteaza cursul intregii colaborari! Asa a luat nastere serviciul nostru de consultanta gratuita! Un serviciu caruia i s-a acordat toata atentia, fiind constant imbunatatit, pe parcursul activitatii noastre! Ne dorim sa iti oferim o experienta cu totul deosebita, oferindu-ti tot suportul de care ai nevoie, prin intermediul echipei noastre. Vei fi incantat inca de la prima convorbire! Toate informatiile tehnice pe care ti le doresti, sunt la un apel distanta! Contacteaza-ne!

Este absolut normal sa iti doresti sa ai parte de servicii complete! De aceea, iti trimitem un asemenea senzor presiune ulei motor Bobcat 543 insotit de un certificat de garantie, care acopera eventualele defectiuni din fabrica, pentru 6 luni. Ai toata sustinerea noastra!

Atunci cand dai de acest senzor presiune ulei motor Bobcat 543 de care ai neaparata nevoie, nu vrei sa mai stai mult la discutii! Plaseaza comanda pe site sau la telefon, utilizand datele noastre de contact! De acolo si pana la momentul in care produsul va ajunge la tine, vor trece maxim 24 de ore! Avem livrare rapida, special pentru tine!

Un specialist va detine experienta si cunostintele necesare acordarii unui serviciu de montaj de top! Piesa de schimb, pe care tocmai ai achizitionat-o, are nevoie de o mana profesionista! Pentru buna functionare a utilajului tau, iti recomandam sa nu ignori acest aspect!

Specificatii tehnice
• Mufa tata cu doi pini
• Diametru filet: 10.04 mm
• Diametru cheie pentru hexagon: 25.31 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura