Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor pentru miniexcavator Bobcat E10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E10
Cod produs
NJ3PBOY9-D
Out Of stock
Descriere
Toate recomandarile noastre tin cont de interesele tale! Stim cat de important este pentru tine, ca piesa de care utilajul tau are nevoie sa indeplineasca o serie de criterii deosebite! Acest senzor presiune ulei motor Bobcat E10 se va plia perfect pe dorintele tale, fiind un produs de inalta calitate, realizat din materiale durabile, care isi indeplineste rolul cu precizia unui ceas elvetian.
Depozitul nostru te asteapta cu piese speciale, menite sa aduca performanta in viata miniexcavatorului tau! Verificam compatibilitatea acestora cat ai clipi! Da-ne un apel!

Atunci cand bati palma cu un colaborator pentru o lucrare, trebuie sa ai certitudinea ca vei duce treaba pana la capat, obtinand cele mai bune rezultate! Un client multumit iti va mai aduce inca doi, prin recomandarile pe care le va face, in schimb ce unul nemultumit te va face sa pierzi alti cinci! Suntem alaturi de tine, pentru a-ti ghida pasii catre succes!

Nu ai un senzor presiune ulei motor Bobcat E10 bun? Iti facem noi rost de unul!

Este important sa acorzi atentie tuturor componentelor care-ti alcatuiesc utilajul! De acest aspect poate depinde buna functionare a acestuia! Un astfel de senzor presiune ulei motor Bobcat E10 masoara presiunea uleiului motor, fiind o piesa deosebita, inzestrata cu acest rol special! Motorul miniexcavatorului este supus zilnic diferitelor incercari, resimtind o presiune constanta, care-l poate dezechilibra! Senzorul va sta cu ochii pe el, asigurandu-se ca situatia este sub control!

Cea mai buna investitie? Cea pe care o faci in calitate!

Ramai informat secunda de secunda! Bucura-te de cele mai precise detalii tehnice, de oferte personalizate, de o atitudine prietenoasa si de indrumari profesioniste! Serviciul nostru de consultanta inglobeaza toate cele expuse mai sus, aducandu-ti siguranta, dar si increderea pe care o cauti, atunci cand miniexcavatorul tau este implicat intr-o situatie mai putin fericita! Nu suntem un birou de informatii, ci acel prieten fabulos care vine cu solutia salvatoare, de fiecare data! Bonus: serviciul este gratuit!

Atunci cand comanzi un astfel de senzor presiune ulei motor Bobcat E10 de top, nu trebuie sa ne mai intrebi daca beneficiaza de garantie! Nu am mai fi noi, daca nu am face treaba de calitate pana la capat! Il pregatim de plecare impreuna cu un certificat care asigura piesa timp de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Atunci cand apelezi la noi, stii ca ai facut alegerea cea mai buna! Pana si serviciul de livrare este rapid, astfel incat sa poti intra in posesia piesei dorite cat mai curand! Toate datele noastre de contact le gasesti pe site! Plaseaza comanda pentru un astfel de senzor presiune ulei motor Bobcat E10 de top si il vei avea in aproximativ 24 de ore, oriunde te afli in tara!

Alege un montaj executat de un specialist si vei avea certitudinea unei lucrari ca la carte! Piesa nou achizitionata va beneficia de toate conditiile, pentru a se pune in valoare, indeplinindu-si misiunea cu succes!

Specificatii tehnice
• Mufa tata cu doi pini
• Diametru filet: 10.04 mm
• Diametru cheie pentru hexagon: 25.31 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura