Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Articulatie sferica cilindru frana pentru Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S160
Cod produs
NYQWCSZE-SC
Out Of stock
Descriere
Serios acum, ca de la barbat la barbat, nu mai pierde timpul cautand chilipiruri pe okazii sau cine mai stie unde. Caci nu pretul iti pune in miscare utilajul. Cumpara ce e mai bun de la cei mai buni. Cumpara aceasta articulatie sferica cilindru frana miniincarcator Bobcat S160 originala de la noi. Este o piesa rezistenta si extrem de fiabila. Nu se joaca de-a atributiile, chiar si le face. Daca te-ai decis si ai nevoie de o asemenea articulatie, asteptam un apel de la tine, la unul din numerele de telefon afisate pe site-ul nostru. Si o vei primi in cel mai scurt timp impreuna cu multumirile noastre.

Ne desfasuram activitatile cu totii intr-o lume a publicitatii si a imaginii. Lumini de sus, de jos, din stanga si din dreapta. Voci seducatoare, texte mestesugite. Nici nu stii unde sa te uiti mai intai. Dar, din pacate, in spatele stralucirii nu sta intodeauna un produs la fel de stralucit. O nevoie nu ti-o acopera un spot publicitar cu actori alesi pe spranceana. Daca esti tare, stii asta. Asa ca, atunci cand doare, pui mana pe telefon si suni la noi. Primesti informatii la prima mana, solutii variate si o piesa perfect compatibila.

Aceasta articulatie sferica cilindru frana miniincarcator Bobcat S160 este ca o adiere mecanica!
Incepe-ti intotdeauna etapa de revizie cu piesele care asigura mobilitatea subansamblelor utilajului. Ele suporta cele mai dese si bruste actiuni. Asadar, sunt cel mai supuse procesului de uzura. Iar o defectiune la un element mobil genereaza un multiplu de defectiuni in lant. Vestea buna este ca pot fi repede inlocuite, nu sunt o filosofie a mecanicii. Sunt o adiere care dau functionarii un aer de sanatate.

Iar acesta e bonus!
Confortul clientilor reprezinta un permanent obiectiv pentru noi. De aceea, serviciul de consultanta este gratuit. Nu ezita sa ne contactezi cu toata increderea. Beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj, si montajul schimbului chiar la fata locului. Serviciul nostru este “prea bun, prea ca la tara”.

Aceasta articulatie sferica cilindru frana pentru miniincarcator Bobcat S160 este in garantie timp de 6 luni de zile. Te asiguram ca in aceasta perioada vei putea beneficia de o inlocuire a ei, fara a o replati, in cazul in care apare vreo defectiune cauzata de procesul de fabricatie.

Facem expeditia piesei prin intermediul serviciilor de curierat rapid, in toata tara. Ajunge in 24 de ore cu plata la primire. In acest caz te invitam sa verifici piesa in prezenta curierului, inaintea efectuarii platii, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Desigur, poti ridica piesa direct de pe raft, exista si aceasta posibilitate, fara indoiala. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Iti recomandam ca piesa sa fie montata de catre specialisti. Daca nu ai in organigrama unul, atunci intervenim noi pentru ca suntem pregatiti cu o lista de mecanici excelenti pe care ti-i putem pune la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

• 8,3x43mm
• 9,2x23mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura