Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Articulatie sferica cilindru frana pentru Bobcat 873

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 873
Cod produs
MKYNS6XF-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta articulatie sferica cilindru frana miniincarcator Bobcat 873 reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau. Si nu ne jucam cu cuvintele, nu facem jokes cu lucruri serioase. Este conceputa inteligent si din oteluri de cea mai buna calitate. Este perfect compatibila cu subansamblul. Fiind o piesa de schimb din categoria celor hidraulice, cele care sunt maxim exploatate, alege intotdeauna un produs premium. Alege si cumpara de la noi. Iti garantam ca vei fi multumit.

Evenimentele neplacute se intampla intotdeauna exact cand cerul e albastru si supa tocmai calda. Adica atunci cand ti-e lumea mai draga. Nu ai ce sa ii faci, e o teorema demonstrata. Important este cum te-ai pregatit pentru ele. Cum te-ai asigurat ca, atunci cand ele apar, stii ce trebuie sa faci. Spre exemplu, cand iti pica articulatia sferica de la utilaj. Esti surprins? Ai ramas cu ochii la cer si cu lingura aburinda in aer? Nu, pentru ca esti pregatit, stii ce sa faci. Ne suni pe noi. A doua zi firma de curierat e la tine la poarta. Ti-a adus piesa. Totul e acum in regula. Pofta buna!

Aceasta articulatie sferica cilindru frana miniincarcator Bobcat 873 este o adiere mecanica!
Incepe-ti intotdeauna etapa de revizie cu piesele care asigura mobilitatea subansamblelor utilajului. Ele suporta cele mai dese si bruste actiuni. Asadar, sunt cel mai supuse procesului de uzura. Iar o defectiune la un element mobil genereaza un multiplu de defectiuni in lant. Vestea buna este ca pot fi repede inlocuite, nu sunt o filosofie a mecanicii. Sunt o adiere care dau functionarii un aer de sanatate.

Iar acesta e bonus!
Confortul clientilor reprezinta un permanent obiectiv pentru noi. De aceea, serviciul de consultanta este gratuit. Nu ezita sa ne contactezi cu toata increderea. Beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj, si montajul schimbului chiar la fata locului. Serviciul nostru este “prea bun, prea ca la tara”

Aceasta articulatie sferica cilindru frana pentru miniincarcator Bobcat 873 este in garantie timp de 6 luni de zile. Te asiguram ca in aceasta perioada vei putea beneficia de o inlocuire a ei, fara a o replati, in cazul in care apare vreo defectiune cauzata de procesul de fabricatie.

Facem expeditia piesei prin intermediul serviciilor de curierat rapid, in toata tara. Ajunge in 24 de ore cu plata la primire. In acest caz te invitam sa verifici piesa in prezenta curierului, inaintea efectuarii platii, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Desigur, poti ridica piesa direct de pe raft, exista si aceasta posibilitate, fara indoiala. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Iti recomandam ca piesa sa fie montata de catre specialisti. Daca nu ai in organigrama unul, atunci intervenim noi pentru ca suntem pregatiti cu o lista de mecanici excelenti pe care ti-i putem pune la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

• 8,3x43mm
• 9,2x23mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura