Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Articulatie sferica cilindru frana pentru Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
SKJOGC4M-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta articulatie sferica cilindru frana miniincarcator Bobcat S150 este oricand disponibila in depozitul nostru. Ne place sa fim pregatiti. Sa cunoastem problema inainte ca ea sa apara. Aprovizionam inteligent, in acord cu parcul de utilaje din tara si mereu cu ochii pe statistici. Pentru unii pot fi plictisitoare, insa daca stii sa le citesti nu ai cum sa fii prins pe picior gresit. Ele iti arata de unde vii, unde esti si, mai ales, unde te duci. Dar lasa asta pe seama noastra. Avem piesa, vin-o s-o ridici!

Bine ai venit in lumea reala, lumea industriei tehnice. Trebuie sa stii ca este un sector dinamic, extrem de fluid si care nu permite pasi gresiti. De aceea, te sfatuim ca, imediat ce ai facut investitia in parcul de utilaje necesare activitatii tale, sa te asiguri de un lucru - furnizorul de piese de schimb. Partenerul care iti va asigura intotdeauna spatele. Utilajele tale se vor defecta uneori in exploatare si vei vedea ca nu este timp de cautat solutii as a blink of the eye. Trebuie sa le ai deja. Iar solutia suntem noi. Cauta-ne, hai sa ne cunoastem si vei vedea ce simplu va fi mai incolo.

Aceasta articulatie sferica cilindru frana miniincarcator Bobcat S150 o adiere mecanica!
Incepe-ti intotdeauna etapa de revizie cu piesele care asigura mobilitatea subansamblelor utilajului. Ele suporta cele mai dese si bruste actiuni. Asadar, sunt cel mai supuse procesului de uzura. Iar o defectiune la un element mobil genereaza un multiplu de defectiuni in lant. Vestea buna este ca pot fi repede inlocuite, nu sunt o filosofie a mecanicii. Sunt o adiere care dau functionarii un aer de sanatate.

Iar acesta e bonus!
Confortul clientilor reprezinta un permanent obiectiv pentru noi. De aceea, serviciul de consultanta este gratuit. Nu ezita sa ne contactezi cu toata increderea. Beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj, si montajul schimbului chiar la fata locului. Serviciul nostru este “prea bun, prea ca la tara”

Aceasta articulatie sferica cilindru frana pentru miniincarcator Bobcat S150 este in garantie timp de 6 luni de zile. Te asiguram ca in aceasta perioada vei putea beneficia de o inlocuire a ei, fara a o replati, in cazul in care apare vreo defectiune cauzata de procesul de fabricatie.

Facem expeditia piesei prin intermediul serviciilor de curierat rapid, in toata tara. Ajunge in 24 de ore cu plata la primire. In acest caz te invitam sa verifici piesa in prezenta curierului, inaintea efectuarii platii, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Desigur, poti ridica piesa direct de pe raft, exista si aceasta posibilitate, fara indoiala. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Iti recomandam ca piesa sa fie montata de catre specialisti. Daca nu ai in organigrama unul, atunci intervenim noi pentru ca suntem pregatiti cu o lista de mecanici excelenti pe care ti-i putem pune la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

• 8,3x43mm
• 9,2x23mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura