Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Articulatie sferica cilindru frana pentru Bobcat 853

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 853
Cod produs
I75WXOPH-SC
Out Of stock
Descriere
Vei gasi in toate materialele publicitare expresia - aceasta articulatie sferica cilindru frana miniincarcator Bobcat 853 se gaseste de acum si la noi. Nu prea mint ele, ce e drept, doar ca nu iti explica mai mult de atat. De unde e piesa, daca e noua, daca e catalogata. Ceea ce stim sigur este ca in depozitul nostru gasesti aceasta piesa oricand, insotita de toate datele tehnice menite sa te faca sa iei decizia corecta. Iar pe langa aceasta si consultanta gratis, cu raspunsuri la orice intrebare. Si preturi super ok. Si posibilitati de livrare nelimitate.

Activitatea din constructii se afla intr-o continua crestere. Se construieste, se construieste si iar se construieste. Exista, in paralel, o cerere enorma de utilaje performante, de ultima generatie. Iar, odata cu ele, creste firesc si cererea de piese de schimb. La fel de noi, performante si rezistente. Suntem la curent cu tot ce se intampla, nu ramanem descoperiti informational. Actualizam permanent stocul nostru de produse, aprovizionam cu tot ce e mai bun si mai nou. Insotim fiecare livrare cu o portie mare de incredere.

Aceasta articulatie sferica cilindru frana miniincarcator Bobcat 853 este o adiere mecanica!
Incepe-ti intotdeauna etapa de revizie cu piesele care asigura mobilitatea subansamblelor utilajului. Ele suporta cele mai dese si bruste actiuni. Asadar, sunt cel mai supuse procesului de uzura. Iar o defectiune la un element mobil genereaza un multiplu de defectiuni in lant. Vestea buna este ca pot fi repede inlocuite, nu sunt o filosofie a mecanicii. Sunt o adiere care dau functionarii un aer de sanatate.

Iar acesta e bonus!
Confortul clientilor reprezinta un permanent obiectiv pentru noi. De aceea, serviciul de consultanta este gratuit. Nu ezita sa ne contactezi cu toata increderea. Beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj, si montajul schimbului chiar la fata locului. Serviciul nostru este “prea bun, prea ca la tara”.

Aceasta articulatie sferica cilindru frana pentru miniincarcator Bobcat 853 este in garantie timp de 6 luni de zile. Te asiguram ca in aceasta perioada vei putea beneficia de o inlocuire a ei, fara a o replati, in cazul in care apare vreo defectiune cauzata de procesul de fabricatie.

Facem expeditia piesei prin intermediul serviciilor de curierat rapid, in toata tara. Ajunge in 24 de ore cu plata la primire. In acest caz te invitam sa verifici piesa in prezenta curierului, inaintea efectuarii platii, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Desigur, poti ridica piesa direct de pe raft, exista si aceasta posibilitate, fara indoiala. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Iti recomandam ca piesa sa fie montata de catre specialisti. Daca nu ai in organigrama unul, atunci intervenim noi pentru ca suntem pregatiti cu o lista de mecanici excelenti pe care ti-i putem pune la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice
• 8,3x43mm
• 9,2x23mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura