Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Articulatie sferica amortizoare manete pentru Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
1J53FBVM-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta articulatie sferica amortizoare manete miniincarcator Bobcat S150 este solutia optima atunci cand utilajul tau necesita reparatie la maneta. Mai precis, aceasta piesa metalica asigura mobilitatea acesteia. De aceea depozitul nostru se aprovizioneaza doar cu produse originale, care garanteaza performante inalte atunci cand sunt montate corespunzator. Iar pretul este unul frumos, exact ca articulatia sferica. Suntem in regula, facem lucrurile sa se intample.

Sunt cateva valori pe care ne-am fondat afacerea si nu am renuntat niciodata la ele. Unul dintre ele a fost constituirea unui portofoliu de furnizori. Am tinut cont de faptul ca, in general, utilajele pentru activitati industriale si de constructii, sunt produse de mari companii din strainatate. Am cautat sa lucram cu producatorii autorizati si renumiti. Apoi, ne-am constituit o echipa si am avut grija de ea. Oamenilor le poti cere performanta, dar nu cu biciul si nici cu zaharelul. Ci cu respect pentru persoana, empatie, si cu sentimentul ca avem un scop comun si muncim impreuna ca sa ajungem la el. Suntem seriosi!

O articulatie sferica amortizoare manete miniincarcator Bobcat S150 mica mica!
Dar infipta va sa zica… ar fi scris Arghezi daca ar fi avut un utilaj Bobcat. Dar n-a avut si s-a oprit la o furnica. Dar ce este o furnica daca nu un Bobcat in miniatura. Munceste tot timpul, cara, aduce, nu-i stau picioarele. Care, la randul lor, sunt o oglinda a naturii la ceea e inseamna un ansamblu de articulatii solide si compatibile cu scopul in viata al acestei superbe fiinte. Mereu avem cate ceva de invatat de la Mama Natura!

Un bob de prietenie!
Apeleaza-ne la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Au raspuns la toate si solutii de la caz la caz. Nu exista pentru ei secrete in domeniul vast al pieselor de schimb pentru utilajele industriale si de constructii. Cunosc, se informeaza permanent, isi fac update cu tot ce apare nou. Toate informatiile si consultanta le primesti gratuit. Suna si intreaba!

Facem tot ce este necesar ca utilajul tau sa fie asigurat si sa nu cedeze din cauza vreunui defect de fabricatie al piesei achizitionate de la noi. Aceasta articulatie sferica amortizoare manete pentru miniincarcator Bobcat S150 va ajunge la tine insotita nu doar de factura, ci si de un certificat de garantie pentru defecte din fabricatie. Acesta este valabil 6 luni.

Suntem atenti ca intreg procesul de achizitie sa decurga fara erori. Urmarim cu ochi critic fiecare etapa si o bifam la final intotdeauna cu culoarea verde. Ne referim, evident, si la expeditie. O facem posibila cel mai iute cu putinta. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Platesti la primire. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si gata.

Ai piesa, ai utilajul dar nu ai mecanicul? Poate fi distractiv. Si daca nu este, facem noi sa devina astfel. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. Oriunde in tara. Toti cu maini de aur. Tu doar spune-ne ca ai nevoie de unul si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va lucra si totul va deveni distractiv cum ti-am promis.

Specificatii tehnice
• 8,3x43mm
• 9,2x23mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura