Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt prindere Bob-tach pentru miniincarcator Bobcat 753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 753
Cod produs
Z3GAUCTO-RA
Out Of stock
Descriere
Iti poti imagina un brat fara cot? Dar un picior fara genunchi? Sigur ca nu! Orice miscare executata de articulatia gandita dumnezeieste ar fi imposibila fara aceasta! Si nu putem spune altfel decat ca bratul miniincarcatorului tau a fost realizat dupa chipul si asemanarea bratului omenesc. Asadar, acest bolt prindere Bob-tach pentru miniincarcator Bobcat 753  joaca rolul vietii lui si anume acela de a asigura articulatia sanatoasa a bratului utilajului tau.

Articulatia este reprezentata de totalitatea elementelor ce participa la unirea a doua sau mai multe organe invecinate. Fiecare organ se uneste cu cel putin un altul cu ajutorul articulatiei. Doar forma articulatiilor este diferita, in functie de rolul lor. Nici nu ne dam seama, de multe ori, cat de importante sunt piesele de uzura in intreg angrenajul vehiculelor! Ele duc parte din greu si, datorita lor, utilajul functioneaza corect!

Un Bolt prindere Bob-tach pentru miniincarcator Bobcat 753 este un produs rezistent!
Recomandarea noastra catre aceasta piesa se bazeaza pe atributele articolului prezentat. Acest bolt este un produs tratat termic. Bagat in cuptoare speciale, pentru a fi calit, asa incat tu sa te bucuri de o piesa de schimb cu duritate sporita.

Un pachet de servicii excelent!
Afacerea ta depinde de multe aspecte. Achizitiile de piese de schimb sunt unul dintre aspectele definitorii, dar nu singurul. Piesele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Un Bolt prindere Bob-tach pentru miniincarcator Bobcat 753  vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid! Un Bolt prindere Bob-tach pentru miniincarcator Bobcat 753  este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice:

• Diametru la un capat: 16,6mm
• Diametru la celelalt capat: 37,6mm
• Diametru gaura: 31,6mm
• Lungime: 100mm
• Exterior conic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura