Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor bara pentru miniincarcator Bobcat T630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T630
Cod produs
9D4G56V8-SC
Out Of stock
Descriere
Cadenta cu care utilajul tau isi efectueaza lucrarile, precum si calitatea lui de a fi exploatat la capacitate maxima, depind foarte mult de omul care il manevreaza. Acesta trebuie sa lucreze in siguranta, ferit de riscurile unui accident nedorit cauzat de un utilaj defect. De aceea, foarte important este acest senzor bara miniincarcator Bobcat T630 care il ajuta la nevoie. Functionarea lui este obligatorie. Doar astfel ziua de lucru se va incheia cu satisfactia obiectivelor atinse.

Performanta nu este niciodata o optiune in afacerea ta. Este o obligatie. Este precum clauza suspensiva a unui contract de imprumut de la banca. Este precum cheia sol dinaintea fiecarei fraze muzicale. Este ca sarea in bucate. Este ca jucatorul Gica Hagi in meciul cu Argentina in mondialele din 1994.
Si putem continua asa pana te convingem ca poti avea succes doar daca respecti doua reguli de aur: iti asiguri un parc auto performant si iti alegi o firma tare de suport pe partea de piese de schimb. Punctul 1 il rezolvi tu, punctul 2 il rezolvam noi. Sa avem succes.

Senzor bara miniincarcator Bobcat T630 mana ta dreapta
Acest senzor are legatura directa cu factorul uman. Este interfata dintre om si masina, le traduce amandurora regulile jocului. Nu este o piesa complicata si nici nu presupune vreun consum energetic costisitor. Presupune insa atentia ta, pentru ca daca nu functioneaza ea nu-ti va functiona intreg utilajul. Curat-o din cand in cand si isi va face treaba. Succes.

Un serviciu gandit pentru tine!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este gandit in acord cu vremurile. Astazi informatia nu mai costa, costa doar lipsa ei. O informatie proasta, te face sa iei decizii proaste. Nu vrem asta pentru tine. Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine si in cunostinta de cauza. Sunt operativi, destepti si pasionati. Si, da, chiar nu costa nimic.

Sa nu ai nicio indoiala in ce priveste acest senzor bara pentru miniincarcator Bobcat T630 pe care il cumperi de la noi. Atat el, cat si toate celelalte produse pe care le comercializam, detin un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fie bine.

Livram rapid si nu facem exceptii. Lucram cu cele mai renumite firme nationale de curierat rapid. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde te-ai afla in Romania si platesti la primire. Economisesti, astfel, timp, nervi si bani. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Desigur, o poti ridica direct din depozit, esti binevenit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Utilajele grele, in ciuda dimensiunilor lor, sunt concepute sa poti interveni relativ simplu. Nu e nicio filosofie cand e sa le desfaci un pic. Still, cum ar spune englezul, e bine sa nu experimentezi simplitatea daca nu ai training in mecanica. Cauta mai bine un specialist harsait in aceasta meserie. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta. Si tie incasarile.

Specificatii tehnice
• Tensiune alimentare 12V
• Mufa cu 3 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura