Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor bara pentru miniincarcator Bobcat T595

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T595
Cod produs
MD3RTKL4-SC
Out Of stock
Descriere
Abia asteptam ca acest senzor bara miniincarcator Bobcat T595 aflat la noi in depozit sa iti intregeasca utilajul. Se vor potrivi fara doar si poate. Piesele noastre de schimb sunt compatibile, pentru ca sunt construite de ingineri studiosi de la cele mai renumite fabrici din lume. Ei concep aceste produse cu truda intelectuala si cu un strop de pasiune. Iar acestea ajung si la utilajul tau. Uite, monteaza senzorul acum. Iar masina va porni din nou in siguranta.

Rolul nostru este simplu - sa te scoatem din necaz. Ne-am organizat toate fluxurile, ne-am pregatit oamenii si ne-am ales cei mai buni furnizori. Toate acestea se subsuma dorintei de a rezolva problema tehnica pentru care ne soliciti. Suntem in competitie permanenta cu dilema „care va fi prima problema tehnica de la un client pe care noi nu vom sti sa o solutionam.”
Competitia este stransa, adversarul este redutabil dar, hei, nu te pune niciodata cu campionul. Conducem detasat si nu vom ceda niciodata locul I. Vino cu noi, vino cu echipa castigatoare.

Senzor bara miniincarcator Bobcat T595 - mana ta dreapta!
Acest senzor are legatura directa cu factorul uman. Este interfata dintre om si masina, le traduce amandurora regulile jocului. Nu este o piesa complicata si nici nu presupune vreun consum energetic costisitor. Presupune insa atentia ta, pentru ca daca nu functioneaza ea nu-ti va functiona intreg utilajul. Curat-o din cand in cand si isi va face treaba. Succes.

Un serviciu gandit pentru tine!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este gandit in acord cu vremurile. Astazi informatia nu mai costa, costa doar lipsa ei. O informatie proasta, te face sa iei decizii proaste. Nu vrem asta pentru tine. Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine si in cunostinta de cauza. Sunt operativi, destepti si pasionati. Si, da, chiar nu costa nimic.

Sa nu ai nicio indoiala in ce priveste acest senzor bara pentru miniincarcator Bobcat T595 pe care il cumperi de la noi. Atat el, cat si toate celelalte produse pe care le comercializam, detin un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fie bine.

Livram rapid si nu facem exceptii. Lucram cu cele mai renumite firme nationale de curierat rapid. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde te-ai afla in Romania si platesti la primire. Economisesti, astfel, timp, nervi si bani. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Desigur, o poti ridica direct din depozit, esti binevenit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Utilajele grele, in ciuda dimensiunilor lor, sunt concepute sa poti interveni relativ simplu. Nu e nicio filosofie cand e sa le desfaci un pic. Still, cum ar spune englezul, e bine sa nu experimentezi simplitatea daca nu ai training in mecanica. Cauta mai bine un specialist harsait in aceasta meserie. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta. Si tie incasarile.

Specificatii tehnice
• Tensiune alimentare 12V
• Mufa cu 3 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura