Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor bara pentru miniincarcator Bobcat S770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S770
Cod produs
MADYO8IS-SC
Out Of stock
Descriere
Acest senzor bara miniincarcator Bobcat S770 este dovada ca in sectorul tehnic nu se pierde vremea. Aici nimeni nu doarme, nimeni nu ia pauza de doua tigari, pentru ca pierde 5% din piata pe loc. Aici creierele fierb pentru solutii mai bune, piese mai fiabile, preturi mai corecte si piete mai extinse. Din aceasta agitatie nu pot iesi decat produse extrem de performante. Sa stii ca le avem. Pe toate. Vino si alege-l pe cel de care ai nevoie. Iar daca ai nevoie de montaj, facem si asta. Tu trebuie sa lucrezi.

Avem un depozit in care gasesti absolut tot ce iti trebuie pentru utilajele tale. Nu facem din asta o fala, deloc. In general, laudele mascheaza lipsuri, iar la noi nu este cazul. Noi iti spunem simplu, modest si eficace: avem in depozit cele mai tari echipamente. Sunt de ultima generatie, sunt originale si provin din cele mai bune fabrici din lume. Iar echipa noastra este buna de pus pe rana.

Senzor bara miniincarcator Bobcat S770 - o piesa grijulie cu tine!
Sa stii ca daca operatorul uita sa aiba grija de masina si de propria sa persoana in timpul lucrului, atunci il trage de maneca aceasta mica piesa. Astfel, utilajul tau nu va face un pas pana nu cobori bara de protectie. Nu te joci cu acest zmeu.

Raspundem prezent!
Sa infiintam un serviciu de consultanta gratuit a fost una din primele initiative cand am pornit acest business. Ne dorim sa beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Alaturi de noi vei avea parte de o identificare corecta a problemei, precum si de o solutie corespunzatoare. Nu conteaza cat de departe esti. Nu conteaza cat de complicata este situatia tehnica. Vorbeste cu noi si rezolvam.

In primele 6 luni de zile, incepand cu data facturarii, vei beneficia de garantie pentru acest senzor bara pentru miniincarcator Bobcat S770 cumparat de la noi. Te sfatuim sa ii executi un montaj profesionist pentru ca defectiunile provenite din cauza operatorului nu sunt acoperite.

Pentru a intra in posesia piesei, trimite-ne datele de expeditie si va ajunge a doua zi lucratoare. Rambursul il vei putea achita la final, pentru a verifica inainte daca piesa este in regula. In acest fel evitam neintelegerile nedorite in colaborarea noastra. Desigur, poti opta pentru a ridica personal produsul din depozitul de la margine de Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Specialistul nostru te va sfatui intotdeauna ca montajul sa fie realizat intr-un service autorizat. Chiar daca poate parea o simpla joaca, este recomandabil sa te asiguri ca o face unul instruit. Daca ai nevoie pentru montajul respectiv, dar si pentru alte probleme tehnice, nu ezita sa ne contactezi. Mecanicii nostri vin direct la punctul tau de lucru, rapid.

Specificatii tehnice

• Tensiune alimentare 12V
• Mufa cu 3 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura