Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru miniexcavator Bobcat 325

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 325
Cod produs
5WN8HGJ9-RA
Out Of stock
Descriere
Poate ca un tampon motor miniexcavator Bobcat 325 nu se afla pe lista ta de prioritati, dar noi suntem aici sa iti explicam de ce este in imediatul tau beneficiu sa achizitionezi aceasta componenta de top! Tampoanele motor sunt piese functionale montate in motoarele vehiculelor. Acestea sustin un bun mers al masinariilor, temperand zgomotul in cabina, reducand la minimum vibratiile care pleaca de la motor si sunt transmise caroseriei utilajului.

Masinaria ta trebuie reparata? Ai nevoie de piese de schimb? Esti exact unde trebuie sa fii! Chiar daca stii de care piesa de schimb ai nevoie pentru utilajul tau, noi tot mai avem o groaza de sugestii constructive: ai de ales dintr-o gama variata de posibilitati, de la diversi producatori, iar fiecare alegere are un impact direct asupra bunului mers al vehiculului pe care tu il administrezi.

Un tampon motor miniexcavator Bobcat 325 durabil este perfect pentru tine!
Acest tampon, pe care il prezentam cu mandrie, este produsul momentului! Durabil si de incredere, articolul are un rol important pentru utilaje. Printre principalele sarcini ale tamponului se numara si cea de a amortiza vibratiile transmise de la motor la caroserie.

Produsele de top sunt pe rafturile noastre!
Afacerea ta depinde de multe aspecte. Achizitiile de piese de schimb sunt unul dintre aspectele definitorii, dar nu singurul. Piesele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Un tampon motor miniexcavator Bobcat 325 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid! Un tampon motor pentru miniexcavator Bobcat 325 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Diametrul la un capat: 30,7mm
• Diametrul la celalalt capat: 23mm
• Inaltime: 73mm
• Interior conic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura