Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor bara pentru miniincarcator Bobcat S450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S450
Cod produs
AR0E8CJZ-SC
Out Of stock
Descriere
Te confrunti cu o problema la utilajul tau? Nu mai functioneaza cum trebuie? L-ai surprins pe operator stand in fata lui si dand cu basca de pamant? Te amuzi un pic si nu te impacientezi. Pentru ca becul de deasupra capului s-a aprins instant. Stii unde sa suni pentru un sfat. Suni la noi. Iar daca artistul tehnic iti spune ca este o problema cu acel senzor bara miniincarcator Bobcat S450 stii la fel de bine ca tot la noi il vei gasi. Uite, il si ambalam, maine e la tine. Ah, era sa uitam, cumpara-i omului o basca noua, e un angajat caruia ii pasa.

Candva, in trecut, toate drumurile duceau la Roma. Roma s-a schimbat. A crescut, a decazut, iar a crescut, iar a decazut. Dar fascinatia drumului catre centru a ramas. Locul unde toate enigmele au dezlegare, unde toate problemele au rezolvare. In materie de piese de schimb utilaje, noi ne-am setat sa fim o mica Roma.
Aici vei gasi intotdeauna piesa care iti trebuie, aici vei afla tot ce vrei sa stii in materie tehnica, aici vei gasi oameni minunati gata sa te ajute. Cine vine aici, nu mai pleaca. Niciodata!

Senzor bara miniincarcator Bobcat S450 compatibil cu siguranta ta!
O astfel de componenta este extrem de importanta in angrenajul complex al utilajului tau. Si este si mai importanta in conexiunea dintre om si masina. O face silentioasa si traduce in ambele limbi expresia siguranta in exploatare.

Cu ce va putem fi de folos?
Pentru noi, serviciile care insotesc vanzarea pieselor de schimb sunt ca o carte de vizita. Consilierii nostri tehnici nu iti pun piesa in brate si te lasa sa te descurci singur. Noi nu facem asa ceva. De la noi primesti si instructiunile de folosire, si sfaturi pe care altii nu ti le dau, ba chiar si datele de contact ale unui mecanic bun care sa o instaleze. Servim a la carte.

Acest senzor bara miniincarcator Bobcat S450 cumparat de la noi vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Acoperim smart necazurile tehnice care nu te implica. Poti lucra linistit.

Ne place sa fim implicati pe tot lantul de actiuni prin care piesa ajunge la tine. Asadar ne dorim inclusiv o livrare rapida si sigura. Lucram cu cei mai buni curieri. Desigur, poti veni sa ridici piesa cu mana ta, sa o vezi, sa te bucuri ca exista. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Iar de aici preluam noi.

Un montaj realizat in mod corect si eficient va prelungi durata de functionare a utilajului tau. Nu apela la improvizatii caci nu tine, utilajul este istet si se prinde de smecherie. De asemenea, fugi departe de mesterii neseriosi. Nu faci treaba cu astia. Cuvantul magic este - mecanic. Cauta unul bun. La nevoie, il cautam noi pentru tine.

Specificatii tehnice

• Tensiune alimentare 12V
• Mufa cu 3 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura