Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor bara pentru miniincarcator Bobcat S185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S185
Cod produs
EIJCZF93-SC
Out Of stock
Descriere
Acest senzor bara miniincarcator Bobcat S185 este un obiect din categoria „ascult-o pe mama”. O gramada de piese lucreaza ca sa dea utilajului tau forta, viteza si fiabilitate, dar doar cateva spun „ok, dar te-ai gandit la riscuri?” Aici intervine micul senzor impreuna cu bara lui. Au grija sa nu te lasi furat de utilajul naravas si de cate poate el sa faca, au grija de tine. Acorda-le atentie maxima si nu le lasa niciodata sa se uzeze.

Clientii nostri sunt o permanenta sursa de informatii si experiente. Aflam de la ei, in fiecare zi de munca, ce inseamna determinarea si efortul. Aflam care le sunt punctele tari, dar si cele slabe. Cele in care au nevoie de suport. Stiti cum e, uneori resursele par a fi insuficiente pentru a raspunde provocarilor. Nu stii unde sa te indrepti, cui sa-i spui ce te doare. Pentru aceasta ai nevoie de noi. Suntem pregatiti sa te asistam, indiferent de momentul zilei. Te ajutam sa treci peste cele rele. Ca sa se spele.

Senzor bara miniincarcator Bobcat S185 te trage de maneca!
Rolul principal al acestei piese este siguranta operatorului. Poate ca tine telefonul la ureche si nu este atent, poate ii zboara gandul la meciul de fotbal de diseara. Poate il fura peisajul industrial din jur. Poate fi orice, insa daca bara de protectie nu este coborata, utilajul lui nu face un pas. Piesa aceasta il trage de maneca sa fie atent la ce are de facut.

Serviciu ireprosabil, client satisfacut!
Ofertele noastre de piese si servicii se reflecta in calitatea lucrarilor executate de utilajele tale. Este o legatura directa, nemijlocita. In plus, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te scoata rapid din situatiile de distress tehnic. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, nu trebuie decat sa o soliciti.

Acest senzor bara miniincarcator Bobcat S185 cumparat de la noi isi va face treaba pentru ca este o piesa aleasa cu grija. Ti-o vom trimite impreuna cu un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Just in case.

Este o etapa importanta si avem grija sa fie una cu happy ending. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania pentru ca lucram cu cele mai operative firme de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine i-o poti da mecanicului ca sa o instaleze. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam pentru urmatorul produs.

Nu fi nehotarat atunci cand trebuie sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice senzor, te va scuti de o gramada de neplaceri. Inconjoara-te de specialisti, iar piesa de schimb isi va face treaba cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice
• Tensiune alimentare 12V
• Mufa cu 3 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura