Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat 751
Cod produs
L18CFM2W-SC
Descriere
Fereste-te de riscul de a cumpara produse fakes. Uite, noi iti stam la dispozitie in orice moment, ca tu sa achizitionezi in cunostinta de cauza. Precum acest solenoid miniincarcator Bobcat 751 care intruneste toate calitatile unei piese performante. Uneori ii spunem electrovalva, alteori bobina de oprire, dar piesa aceasta face acelasi job - obtureaza la comanda circuitul de alimentare in motor, facandu-l sa se opreasca prompt si sigur.

Depozitul nostru este un univers in mic de activitati. Este aprovizionat cu un univers in mic de piese de schimb. Avem o echipa de specialisti super creativi care poate alege dintr-un univers in mic de solutii. Livrarea se efectueaza printr-un univers in mic de metode. Desigur, portofoliul nostru de clienti cuprinde un univers in mic de nevoi si cerinte. In centrul acestui univers suntem noi. Mergem cu curaj inainte. Vino si tu in lumea noastra. A face bussines cu noi este o calatorie intr-un mic univers.

Solenoid miniincarcator Bobcat 751 - investitie sigura pe termen lung!
Aceasta electrovalva inglobeaza cea mai moderna tehnologie si este fabricata de firme de renume mondial. Este conceputa din materiale extrem de rezistente si fiabile. Solenoidul se potriveste in pompa de distributie a motorinei. Cand contactul este pornit, pistonul trage supapa care permite trecerea combustibilului. Semnele obisnuite ale defectiunii unei astfel de componente de oprire sunt: nepornirea, neoprirea sau pornirea dupa ce contactul a fost oprit.

Un partener de incredere este un partener pentru succes!
Consultanta gratuita oferita de specialistii nostri este chiar mai mult, este un gest de atentie. De la ei afli in orice moment care sunt piesele de schimb potrivite pentru utilajul tau, sau de ce iti trebuie un model si nu altul. Ei stiu si te invata si pe tine. Suntem aici, suntem buni, oferim maxima incredere.

Poti avea incredere maxima in acest solenoid pentru miniincarcator Bobcat 751 cumparat de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Aceasta bobina oprire motor miniincarcator Bobcat 751 va ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact.

Noi avem inclusiv solutia pentru montaj, ai citit bine. Daca nu cunosti vreun mecanic priceput si serios iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice

•Are trei fire
•Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura