Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 751
Cod produs
7B6XZL2W-SC
Out Of stock
Descriere
Alternator miniincarcator Bobcat 751 este una din miile de piese de schimb pe care le poti gasi la orice ora la noi in depozit. Cantitativ inseamna, desigur, foarte mult. Dar mai stim ca daca nu este dublata si de calitate, cantitatea este doar un numar. Valoarea unei piese nu consta doar in faptul ca ai imbinat corect componentele ei. Foarte importante sunt: materialul din care au fost facute, specialistii care o realizeaza, inteligenta inginerilor care o deseneaza.

Noi stim foarte bine acest lucru si iti vom aduce intotdeauna piesa cea mai buna, de oriunde din lume, de la cei mai renumiti producatori.

Compania ta nu are un mecanic. A cunoscut candva unul, dar nu era prea bun. Ai simtit ca il plateai degeaba si ai intrerupt colaborarea cu el. Ai avut nevoie de un alternator miniincarcator Bobcat 751 si ti l-am livrat pe loc. Ne-ai intrebat insa cum ai putea sa-l montezi, pentru ca nu te pricepi. Consultantul nostru ti-a zambit si te-a asigurat pe loc ca problema e rezolvata. Stim in orasul tau un mecanic foarte bun. Colaboram cu el si avem un feedback excelent. Ti-a dat datele de contact. Nu avem nicio grija, esti pe maini bune.

Alternator miniincarcator Bobcat 751 a plecat deja spre tine!
Poate ca un asemenea alternator pentru miniincarcator Bobcat 751 pare o piesa relativ neimportanta, poti fi tentat sa crezi asta. Dar are un rol esential in functionarea utilajului. Aceasta transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului. Partile componente ale alternatorului preiau curentul alternativ si-l transforma in curent continuu. Este o piesa de mica dimensiuni si usor de manipulat fiind compacta.

Urmatorul pas este…
… sa ne contactezi pe noi. Avem o echipa de consultanti excelenta. Ei stiu cel mai bine ce piesa iti trebuie si sunt instruiti sa iti recomande ce e mai bun. Nu trebuie decat sa ne cauti. Impreuna rezolvam problema.

Noi nu tratam relatia cu tine superficial. Ne intereseaza ce se intampla cu piesa si cand a ajuns deja la tine. Daca se intampla ca aceasta sa aiba un defect de fabricatie, sa fii fara grija. Pentru ca iti oferim o garantie de 6 luni. O vei gasi in coletul cu piesa.

Stim ca livrarea este un lucru foarte important. Este unul din factorii care pot grabi sau incetini reparatia utilajului. Cel tarziu a doua zi de la apel un alternator miniincarcator Bobcat 751 va ajunge la tine. Sau il poti ridica direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Nu toti proprietarii de utilaje au mecanici proprii. Sau poate nici nu cunosc unul. Iar utilajul are nevoie de un montaj corect. Iti recomandam noi un profesionist sau un atelier mecanic. Chiar din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta.

Specificatii tehnice

Mufa mama cu 2 pini
Diametru ax - 17mm
Diametru interior - 9.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura