Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina sistem franare pentru miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 751
Cod produs
45SHJYOC-RE
Out Of stock
Descriere
Stocul pentru o astfel de bobina sistem franare miniincarcator Bobcat 751 este reinnoit constant! In depozitul nostru, se ascunde un adevarat univers tehnic al pieselor de schimb. De la cele pentru motor, pana la cele pentru transmisie, piesele noastre de schimb au fabricate in cele mai bune conditii, in conformitate cu tehnicile moderne. Mai mult, faptul ca acestea provin din ateliere de productie recunoscute pentru diversitate isi spune cuvantul, fara doar si poate. Piesele noastre de schimb promit sa reziste temeinic la exploatare intensa, conferindu-i utilajului puterea si energia de care are nevoie!

Alaturi de noi, nimic nu este imposibil! Fie ca vrei sa afli cat mai multe despre o anumita piesa de schimb, fie ca esti in cautarea unor solutii eficiente si rapide, stii unde ne poti gasi. Noi iti vom raspunde prompt, sfatuindu-te asa cum stim mai bine. Mai mult, te vom ajuta sa identifici solutiile eficiente si rapide pentru problemele cu care te confrunti. Unde-s doi, puterea creste! Nu ezita sa ne contactezi atunci cand simti ca este necesar. Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale!

Bobina sistem franare miniincarcator Bobcat 751 - calitatea sa superioara nu poate fi contestata! Intra pe site!
Prietenele sale cele mai bune, piesele de schimb ii ofera sustinerea utilajului, in timpul activitatilor la care este supus. Inzestrate cu diferite responsabilitati, acestea provin aparitia unor probleme ce ar putea sa incentineasca modul de lucru al utilajului. O astfel de bobina sistem franare miniincarcator Bobcat 751 transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

Tu doar contacteaza-ne, de restul ne ocupam noi!
Bunastarea clientilor nostri este importanta! Serviciul gratuit de consultanta a fost infiintat din dorinta de a le oferi acestora o serie de servicii, fara de cusur, reusind sa le fim alaturi, pe tot parcursul activitatilor sale. Astfel, alaturi de noi, beneficiezi de o serie de servicii, precum:
• Identificari corecte
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt a tarii te afli.

O astfel de bobina sistem franare pentru miniincarcator Bobcat 751 dispune de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Pasii pentru a comanda o piesa de schimb sunt simpli. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea de pe site-ul nostru. Ulterior, dupa pregatirea exemplara a coletului, acesta ii va fi predat curierului si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Insa, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului daca timpul nu iti permite sa astepti. Alegerea este doar a ta!

Pentru a fi sigur ca totul functioneaza asa cum ar trebui, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, acestia vor sti cum sa manevreze piesa de schimb astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur.

Specificatii tehnice

• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura