Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniincarcator Bobcat 645

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 645
Cod produs
JUZ6XA0I-SC
Out Of stock
Descriere
Un solenoid miniincarcator Bobcat 645 este o componenta calitativa necesara motorului de la utilajul tau. Cea de la noi din depozit este una executata la cel mai inalt nivel tehnologic si din cele mai bune materiale posibile. Cand vine vorba de inlocuiri de componente, alege piesa pe care o avem in oferta, nu ai cum sa gresesti. Ne alegem produsele bob cu bob, astfel incat sa se potriveasca din prima. Si sa functioneze ireprosabil. Suna-ne ca sa afli si restul de detalii.

Activitatea noastra este deosebit de complexa. Si avem grija sa o facem sa fie si eficienta. Cand suna telefonul raspundem la primul apel. Cand ne scrii pe site iti dam feedback pe loc. Apoi, colegii din depozit alearga ca furnicile ca sa ridice de pe rafturi piesa de schimb solicitata, sa o ambaleze si sa o expedieze. Curierii preiau comenzile inca de dimineata. Ne coordonam eforturile si activitatile astfel incat, cum spuneam, sa fim eficienti. Suntem eficienti pentru tine.

Solenoid miniincarcator Bobcat 645 - o investitie sigura pe termen lung!
Aceasta electrovalva inglobeaza cea mai moderna tehnologie si este fabricata de firme de renume mondial. Este conceputa din materiale extrem de rezistente si fiabile. Solenoidul se potriveste in pompa de distributie a motorinei. Cand contactul este pornit, pistonul trage supapa care permite trecerea combustibilului. Semnele obisnuite ale defectiunii unei astfel de componente de oprire sunt: nepornirea, neoprirea sau pornirea dupa ce contactul a fost oprit.

Un partener de incredere este un partener pentru succes!
Consultanta gratuita oferita de specialistii nostri este chiar mai mult, este un gest de atentie. De la ei afli in orice moment care sunt piesele de schimb potrivite pentru utilajul tau, sau de ce iti trebuie un model si nu altul. Ei stiu si te invata si pe tine. Suntem aici, suntem buni, oferim maxima incredere.

Poti avea incredere maxima in acest solenoid pentru miniincarcator Bobcat 645 cumparat de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Aceasta bobina oprire motor miniincarcator Bobcat 645 va ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact.

Noi avem inclusiv solutia pentru montaj, ai citit bine. Daca nu cunosti vreun mecanic priceput si serios iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura