Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Bobcat 645

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 645
Cod produs
YK4GH9SP-C-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de alimentare Bobcat 645 se fabrica in UE si este alcatuita din componente de calitate superioara. Este comercializata la un pret foarte avantajos pentru ca ACN este prim importator. Pompa de combustibil pe care ti-o recomandam este o alternativa de succes a modelului original. Dovedeste rezistenta si ajuta la o buna functionare a motorului. Se livreaza impreuna cu garnitura, aceasta va etansa perfect pompa de blocul motor. Plaseaza comanda azi, iar maine curierul iti va bate in usa! Poti sa-ncepi sa-ti pregatesti terenul pentru montaj.

Ca tot veni vorba de montaj, iti dam un sfat: daca nu te pricepi in acest sector, lasa-i pe cei de meserie. Certificatul de garantie nu va avea nicio valoare daca montajul a fost rasolit! Daca nu ai un mecanic la care sa apelezi, noi iti putem pune la dispozitie un mecanic bun care sa vina cu tot service-ul dupa el si sa-ti faca miniincarcatorul functional iarasi. Trebuie doar sa ne suni, cu ocazia aceasta ai si consultanta gratuita si te convingi ca pompa este compatibila cu utilajul.

Pompa de alimentare Bobcat 645 - motorul tau toarce ca motanul Bob!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Bobcat 645 va fi insotita de certificatul de garantie valabil 1 an. Pastreaza documentele!

Pompa de alimentare Bobcat 645 se livreaza oriunde este solicitata. Piesa poate ajunge la dumneavoastra intr-un timp foarte scurt si pentru a avea siguranta ca platiti pentru piesa dorita, verificati coletul inainte de achitarea rambursului. Daca doriti sa ridicati piesa personal, sediul firmei ACN Piese Utilaje se afla langa Bucuresti.

Doriti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi va punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, va rugam sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, prezinta dimensiunile urmatoare:

45mm distanta dintre centrele gaurilor
8mm intrarea
8mm iesirea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura