Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Bobcat 6666522

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6666522
Cod produs
FI9VDABW-MI
Out Of stock
Descriere
Astazi ai luat o decizie buna: sa cauti pompa alimentare Bobcat 6666522 calitate garantata de producatorul european pe site-ul nostru! Ea inlocuieste perfect originalul. O comanzi acum telefonic, sau prin formularul de pe site si in 24 de ore o primesti prin curier! Daca ai nevoie de detalii, suna gratuit de la serviciul nostru de consiliere!
Nu te sfii sa ne ceri ajutorul, indiferent care e problema ta tehnica,  suna la noi si te vom pune in legatura cu cel mai apropiat tehnician cu echipa mobila! El te poate ajuta cu reparatii, revizii sau montaj chiar acolo, in punctul tau de lucru.
Pompa alimentare Bobcat 6666522 este de o importanta majora in alimentarea cu combustibil a motorului!
Ai ramas in pana de combustibil desi abia ai alimentat? Motorul tuseste zgomotos, porneste greu sau nu accelereaza? Sunt semne ca pompa de alimentare e defecta, pentru ca ea trimite combustibilul din rezervor catre motor. Ai nevoie de o revizie, un mecanic priceput isi va da seama imediat ca e vorba despre pompa de alimentare!
Hai sa ne sfatuim! Gratis!
Orice defectiune se poate manifesta diferit, dar ce este mai grav e ca daca nu o remediezi la timp s-ar putea sa mai strice si altceva in jur. Economiseste timp si bani! Suna-i pe consultantii nostri, da-le cateva detalii despre defectiune si ei iti vor identifica imediat piesa defecta!
Pompa de alimentare Bobcat 6666522 are garantie extinsa pentru 1 an, esti asigurat ca, daca ar avea cumva defecte de fabricatie, o vom schimba cu o pompa noua!
Avem in depozit, pe stoc pompa alimentare Bobcat 6666522 poti veni sa o iei. Daca o comanzi,  ea pleaca spre tine in aceeasi zi si ajunge prin curier rapid in aproximativ 24 de ore! Curierul va astepta ca tu sa verifici continutul coletului si abia apoi vei plati ramburs.j
Stii ca improvizatia in cazul montarii unei piese importante e o economie prost inteleasa! Cheama un specialist daca ai de montat o pompa de alimentare, nu te juca! Daca nu stii pe cineva in apropiere, iti recomandam noi, avem parteneri peste tot prin tara!

Specificatii tehnice

• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm

Pompa se livreaza cu garnitura dintre pompa si blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura