Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor pentru miniincarcator Bobcat 645

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 645
Cod produs
6TONCMZK-SC
Out Of stock
Descriere
Vei gasi mai intotdeauna in materialele publicitare expresia, bobina oprire motor miniincarcator Bobcat 645 se gaseste de acum si la noi. Tot ce e posibil sa fie si real. Ceea ce stim sigur este ca in depozitul nostru gasesti aceasta piesa oricand. Iar pe langa aceasta si o multime de alte produse. Si consultanta gratis. Si preturi super ok. Si posibilitati de livrare diversificate. Si o echipa gata sa te deserveasca.

Activitatea industriala se afla intr-o continua dinamica. Ea creste pe zi ce trece si este dublata de o cerere exponentiala de utilaje performante, de ultima generatie. Iar, odata cu ele, creste firesc si cererea de piese de schimb. Suntem la curent cu tot ce se intampla si ne dorim sa nu ramanem in urma. Actualizam permanent stocul nostru de produse, aducem tot ce e mai bun si mai nou. Si tinem cont de un lucru important - nu facem rabat de la calitate. Insotim fiecare livrare cu o doza maxima de incredere.

Bobina oprire motor miniincarcator Bobcat 645 - piesa de inalta calitate si servicii de top!
Bobina oprire si motorul sunt ca doi frati care se tin de mana infruntand o vreme urata. Razbat doar impreuna. Astfel, rolul solenoidului este acela de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Consultanta gratuita pentru fiecare. Ca sa fie bine!
Cui ii place cand ii cade pe cap un necaz? Cand ii ramane utilajul fara vlaga. Nimanui, desigur. Daaar… dar aici intervenim noi. Avem la dispozitie pentru tine un serviciu de consultanta gratuit, perfect adaptat nevoilor tale. Colegii mei iti vor asigura o identificare corecta a problemei precum si rezolvarea ei. Suna si convinge-te.

Garantia reprezinta un amanunt important pentru tine si stim ca o ai tot timpul in calcul. Astfel, avem grija sa adaugam in coletul cu aceasta bobina oprire motor pentru miniincarcator Bobcat 645 si certificatul de garantie. Valabil 6 luni. Pentru orice defect de fabricatie.

Electrovalva miniincarcator Bobcat 645 ajunge la tine ca vantul ca gandul. Cu cele mai bune firme de curierat rapid. Sau vino sa fii musafirul nostru si ridica piesa chiar din depozit. Bucurosi sa ne intalnim. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau utilizand datele din contact.

Iar cand ajungi la montaj, te sfatuim sa apelezi doar la specialisti. La cerere, iti recomandam chiar noi unul bun. Oriunde in tara. Nu lasa operatiunea aceasta pe mana oricui. Risti sa iti puna utilajul pe butuci.

Specificatii tehnice
• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura